Nike Kaishi on uuden sukupolven tennari

Nike Kaishi on uuden sukupolven kevytmateriaalista valmistettu tennari, johon on helppo ihastua. Siinä tyylikäs, pelkistetty muotoilu kohtaa mukavuuden mitä sointuvimmalla tavalla. Kengän ulkonäkö on saanut vaikutteita perinteiseltä juoksukengältä ja tähän on liitetty mukaan tennarille ominaiset tunnusmerkit. Päällisen verkkokangas tuo kenkään ilmavuutta ja hengittävyyttä. Myös saumaton rakenne edesauttaa ilmanvaihtoa tarjoten samalla mitä parhainta mukavuutta jaloillesi. Kengän päällinen on saanut lisäksi mokkanahkaiset vahvikkeet, jotka auttavat kenkää pitämään paremmin muotonsa. Pitkä Phylon-välipohja tukee jalkaa ja kuminen ulkopohja vaimentaa iskuja antaen samalla hyvän pidon millä tahansa alustalla. Pehmustettu pohjallinen lisää kengän käyttömukavuutta ja uuden innovaation mukanaan tuomat Flex-urat parantavat puolestaan joustavuutta.

Nike Kaishi on saanut vaikutteita kuuluisalta juoksukengältä

Nike Kaishi -kengän juuret ovat Niken huippusuositussa Roshe Run -kengässä, josta tämä uuden ajan ehdoton suosikki on saanut reilusti vaikutteita. Uusimpien innovaatioiden mukaan kehitelty Roshe Run luotiin juoksukengäksi, jonka suosio on ollut mittaamaton. Markkinoilla koettiin kuitenkin tarve myös enemmän tennarin tyyppiselle kengälle, jossa on mahdollisimman paljon samoja kevytmateriaalista valmistetun juoksukengän ominaisuuksia kuin Roshe Runissa. Tähän tarpeeseen vastaamaan syntyi esimerkillinen Nike Kaishi, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä osoittaa, että myös tennari voi olla käytöltään ja ominaisuuksiltaan juoksukengän veroinen jalkine, joka estää jalkaa väsymästä ja vähentää kuormituksen minimiin nerokkaiden ratkaisujen avulla. Kokeile sinäkin miten mahtavan mukavalta trendikäs kenkä voi parhaimmillaan tuntua!

Nike Kaishi - hengittävyyttä ja helppoa puhtaanapitoa

Nike Kaishi kengät ovat saaneet pintaansa innovatiivisen verkkomateriaalin tuomaan kaivattua ilmanvaihtoa ja hengittävyyttä. Mikä olisi mukavampaa kesäisillä kävelyillä, kuin taidokkaasti kauttaaltaan ilmastoidut kengät! Niiden ansiosta haluat jatkaa ja aina vain jatkaa kävelyä. Päällisen mokkanahkaiset vahvikkeet auttavat ylläpitämään kengän muotoa mitä tehokkaimmalla tavalla. Nike Kaishi on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Nike Kaishi musta on klassikko, mutta tennaria on saatavilla myös räiskyvän iloisissa väreissä. Pidät tämän pitkälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Koko perheen suosikki - Nike Kaishi

Nike Kaishi on koko perheen tennari, jota valmistetaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Myös lapsen jalan on tärkeä saada tukea sekä vaimennusta jalkaan kohdistuville iskuille. Niin ikään kevytmateriaalista on iloa niin pienille kuin isoillekin jaloille, sillä kevyt askellus estää jalkoja väsymästä liikaa. Tämä suositulta juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii kaikkiin vapaa-ajanaktiviteetteihisi ja on silmiä hivelevän trendikäs. Huolellisen suunnittelunsa ansiosta se vastaa täydellisesti tämän päivän tarpeisiin. Nike Kaishi -tennaria on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi halajamaan ulos ja asfaltille. Mikäli suosit hillitympiä sävyjä, on valkoinen tai musta Kaishi aina tyylikäs ja useaan asuun yhteensopiva valinta.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×