Nike Internationalist – Moderni vallankumouksellinen

Nike Internationalist on vallankumouksellinen, moderni kenkä, jonka muotoilu huokuu menneiden vuosikymmenten ihastuttavaa retrohenkeä parhaimmillaan. Tämä kenkä soveltuu niin juoksemiseen kuin vapaa-aikaankin ja on täydellinen valinta jalkaasi silloin, kun haluat jaloillesi kaikkein parasta askellusta, menevää tyylikkyyttä sekä erityisen rentoa ilmettä. Internationalist on urheilukenkä, jonka ulkoasu on todella katu-uskottava. Kengän mokkanahkaiset lisäykset tuovat siihen kunnon tuulahduksen tyylikkyyttä, joka sulautuu sulavasti yhteen sporttisuuden kanssa. Yli kolmen vuosikymmenen ajan suosionsa pitänyt sekä kehittynyt kenkä on saavuttanut viimeisimmässä päivityksessään useita nykypäivän tärkeitä kriteerejä, jotka mahdollistavat juoksukengän käyttäjää saamaan juuri parhaimmin ominaisuuksin valmistetut kengät jalkoihinsa. Mikä näistä vastustamattomista herkuista on sinun värisi?

Pitkän matkan legenda, Nike Internationalist

Tämä jo ikoniksi muodostunut klassinen, vintagetyylinen kenkä näki päivänvalonsa ensimmäisen kerran vuonna 1982 New York City –maratonissa, siitä lähtien pysyen yhtenä Niken huippusuosituista klassikoista. Pitkään kyseisen maratonin jälkeen tämä malli oli juoksukenkien ehdoton ykkönen, vuodesta toiseen, useissa eri maissa. Malli on edelleen tuotannossa, tullen jälleen entistä ehompana ja viimeisteltynä viimeisimpien teknisten lisäysten kera. Vaihtoehtoja löytyy paljon niin värin kuin mallinkin suhteen, sillä Internationalist on kenkä, josta halutaan tarjota sopiva versio jokaiselle urheilukengistä kiinnostuneelle. Reilun kolmen vuosikymmenen aikana tämä persoonallinen juoksukenkä on saanut itselleen uskollisen kannattajakunnan ja jatkuvasti myös uusia faneja, jotka tykästyvät Internationalistin ajattoman tyylikkääseen henkeen sekä rennon sporttiseen tyyliin.

Mukavin materiaalein päivitetty suosikki - Nike Internationalist

Nike Internationalist kengät ovat saaneet materiaaleikseen tekstiiliä ja mokkanahkaa. Kenkien materiaali vaihtelee malleittain. Mokkanahkalisäykset tuovat kenkään kestävyyttä, mukavuutta sekä ylellisen viimeistelyn. Phylon-välipohja takaa juoksijalle pehmeän, miellyttävän askelluksen. Kuminen vohvelipohja on kehitetty erityisesti antamaan mahtavan pidon ja kestävyyden haastavissakin maastoissa. Materiaalien yhdistelemisessä on pidetty kuitenkin fokus myös tyylikkäässä retro-ilmeessä, jonka Nike Internationalist onnistuu välittämään vuosikymmen toisensa jälkeen. Internationalist on saanut aikojen saatossa itselleen laajan suosion ja kenkään tykästyessään tuleekin usein hankittua samaa mallia uudelleen ja uudelleen aina, kun on aika vaihtaa kovassa käytössä olleet kengät uusiin. Kaupan päälle uskollinen Internationalist-fani saa päivitykset uusinta tekniikkaa juoksukenkäänsä.

Nike Internationalist urheiluun ja vapaa-aikaan

Nike Internationalistin tuotekehittelyssä on satsattu erityisesti kengän istuvuuteen. Lähtökohtana on ollut, että kenkä istuu niin hyvin, että voit tuntea mielihyvää puitpa sen sitten jalkaasi juoksulenkkiä tai kaupungilla kävelyä varten. Tähän urheilukenkään satsaaminen onkin todella kannattanut: sellaista juoksijaa ei löydykään, joka ei hämmästyisi Internationalistin mukavuudesta pujahtaessaan näihin tyylikkäisiin, juoksemista varten suunniteltuihin kenkiin. Mikään ei estä käyttämästä Internationalistia juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen. Kenkä onkin hyvin suosittu myös vapaa-ajan jalkineena, sillä sen ikonimaisen retro ulkoasu toimii useammassakin pukeutumistyylissä - ja mikä parasta, Internationalist tarjoaa sinulle katu-uskottavuuden lisäksi maksimaalisen mukavuuden!

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×