Hengittävä ja kevyt Nike Free Run 2

Nike Free Run 2 on edeltäjäänsä vielä pidemmälle kehitelty juoksukenkä, jonka hengittävä verkkopäällinen antaa jalalle mahdollisimman mukavat olosuhteet jatkaa juoksulenkkiä vielä pidempään - ja taas pidempään. Verkkopäällinen on myös suunniteltu niin, että se tarjoaa liikkeellesi kunnollisen tuen parantaen juoksukokemusta entisestään. Tri-star-muotoiltu ulkopohjan kuviointi mukautuu jalan liikkeiden mukaan ja laajenee askelten mukana tarjoten sekä joustavuutta että tukea jokaiselle juoksuaskeleelle. Näihin kenkiin tutustuttuasi et osaa enää kuvitella, miten olet joskus pärjännyt juoksuharrastuksesi parissa ilman Free Runeja. Niken tiimissä työskentelevät kaikkein luovimmat ja kekseliäimmät suunnittelijat saivat vihiä, että Stanfordin urheilijat harjoittelivat yliopiston kentillä paljain jaloin. Tästä ammattimaiset suunnittelijat saivat idean kehittää Nikelle barefoot-kengän, jonka keveys mullistaisi juoksemisen suunnattomalla mukavuudellaan ja paljasjalkatunteellaan.

Nike Free Run 2 on kulkenut pitkän matkan ensimmäisistä juoksukengistä

Nike on tehnyt tuotekehittelyä useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen laatutietoisille asiakkailleen. Nike päätti kehittää kengän, joka tuntuisi yhtä keveältä ja luonnolliselta kuin paljas jalka. Tämän barefoot-oivalluksen seurauksena syntyivät Nike Free Run 2 kengät, joita Niken tiimi kehitti pitkään, tutkien pelkästään juoksijoiden jalkojen biomekaniikkaa kahdeksan vuoden ajan. Tutkimuksen seurauksena Nike sai perinpohjin selvitettyä jalan luonnollisen paineen, alastulokulman sekä varpaiden asennon. Tämän tutkimuksen seurauksena Nike lähtikin toteuttamaan tämän uuden sukupolven juoksukenkänsä valmistusprosessia kiinnittäen huomiota edellä mainittuihin seikkoihin. Kenkä kehitettiin sisältä ulospäin, jotta kaikki tutkimustuloksissa havaitut seikat saatiin huomioitua juoksijoiden parhaaksi.

Synteettinen, helppohoitoinen Nike Free Run 2

Nike Free Run 2 on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän pehmustetun sisäpohjan kanssa. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Nike Free Runista erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Free Runia on saatavilla useissa räiskyvän iloisissa väreissä, jotka kutsuvat sinua päivittäisille juoksulenkeille. Lisäksi pidät tämän pikälle kehitellyn juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Juoksukenkien aatelinen - Nike Free Run 2

Nike Free Run 2 on suunniteltu ennen kaikkea juoksukengäksi. Sen paljasjalkatunteeseen tähtäävät, pitkälle kehitellyt ominaisuudet sopivat parhaiten vaativaan juoksusuoritukseen, joten tämä on ehdottomasti kenkä, jonka haluat jalkaasi juoksulenkillesi. Mikään ei estä käyttämästä Free Runia myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi aiempaa suunnitelmaa enemmän askeleita. Tuoteperheestä löytyy juoksukengät koko perheelle – Nike on kehittänyt nämä suosikkikenkänsä myös lasten pienten jalkojen parhaaksi. Free Run kenkien värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa ja useat malleista leikittelevätkin hauskalla värimaailmalla kannustaen fiiliksen, joka saa tarttumaan näihin juoksukenkiin kerta toisensa jälkeen.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×