Kengät Netistä

8 osumaa

Luonnollisin liike jalalle – Nike Free 5.0

Haluatko saada juoksuusi aidon paljasjalkatunteen? Nike Free 5.0 on kehitetty juuri tätä varten - saamaan sinut tuntemaan ikään kuin juoksevasi ilman kenkiä avojaloin! Juoksukenkien kannan ja päkiän välinen korkeusero on 8 mm ja juuri tämän korkeuseron onkin havaittu mukailevan parhaiten jalalle ominaisinta, luonnollista liikettä. Nike Free 5.0 sopii jokaiselle, joka haluaa päästä tutustumaan paljasjalkajuoksun kiehtovaan maailmaan ja mielii kokea entistä keveämpiä ja huolettomampia juoksulenkkejä kerta toisensa jälkeen. Mikä mainiointa, uutta Nike Free 5.0 -mallia on saatavilla erityisen raikkaissa ja herkullisissa väreissä, esimerkiksi Nike Free 5.0 Pink, jotka takuulla huomataan lenkkipolulla. Perinteisemmän ilmeen haluaville löytyy myös tyylikkään mustaa ja harmaata mallia samoilla fantastisilla ominaisuuksilla.

Nike Free 5.0 - Sinun tarpeisiisi kehitetty juoksukenkä

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi Nike Free 5.0 -juoksukengät, jotka edustavat Niken asiantuntevaa, viimeisintä tuotekehittelyä ja kutsuvat sinua hyppäämään mukaansa ennennäkemättömän jännittävillä kuoseillaan.

Nike Free 5.0 pitää sisällään uusimmat innovaatiot jalkojesi parhaaksi

Nike Free 5.0 on kenkä, jossa on täydellisesti hengittävä, teknologisesta verkkomateriaalista valmistettu päällinen. Kenkien nauhoitus on vahvistettu menestyksellisellä Flywire-tekniikalla. Tämä ennennäkemätön verkkonauhoitus takaa käyttäjälleen täyden hengittävyyden ja istuvuuden. Anatomisesti muotoiltu kantapää puolestaan varmistaa sen, että jalkasi rullaa kevyesti koko askelluksen ajan. Pohja on saatu erityisen joustavaksi ja siihen on kehitelty ilmiömäiset kuusikulmaiset joustourat, jotka saavat jalkasi liikkumaan huomattavasti normaaleja juoksukenkiä luonnollisemmin. Kaikki tämä on Niken tuoreinta teknologiaa, joka on koottu tiiviisti yhteen tekemään juoksukokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän ja täydellisen. Pidät tämän juoksukengän hyvin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on todella helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Nike Free 5.0 on suunniteltu vaativaan juoksuun

Nike Free 5.0 kokemuksia on suunniteltu kerättäviksi ennen kaikkea juoksupoluilta. Sen tarkkaan harkitut ja pitkälle kehitellyt ominaisuudet sopivat parhaimmin todella vaativaan juoksusuoritukseen, joten tämä on ehdottomasti kenkä, jonka haluat laittaa jalkaasi päivittäiselle juoksulenkille lähtiessäsi. Istuvuuteen on panostettu ennennäkemättömällä tavalla, jotta juoksusuorituksesi tuntuisi mahdollisimman täydelliseltä. Mikään ei estä käyttämästä tätä juoksukenkää myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi yhtäkkiä enemmänkin askeleita. Nike Free 5.0 kenkien värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa ja useat mallit ovatkin saaneet pintaansa herkullisen ja jännittävän värin, joka saa tarttumaan näihin juoksukenkiin kerta toisensa jälkeen.

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK