Nike Flex Experience - Jokapäiväistä mukavuutta

Nike Flex Experience on uuden sukupolven kevytmateriaalista valmistettu tennari, johon on helppo ihastua. Siinä tyylikäs, pelkistetty muotoilu kohtaa mukavuuden mitä sointuvimmalla tavalla. Kengän ulkonäkö on saanut vaikutteita perinteiseltä juoksukengältä ja tähän on liitetty mukaan tennarille ominaiset tunnusmerkit. Päällisen verkkokangas tuo kenkään mukavaa ilmavuutta ja puhdasta hengittävyyttä. Flex Experience on toiminnoiltaan moninainen ja sopii erityisen hyvin myös lapsen jalalle antaen leikkien jatkua koko päivän ilman jalkojen väsymistä. Tämä on tennari, joka tarjoaa todellista mukavuutta jokaiseen päivään, missä ikinä liikutkin. Kuminen, vohvelikuvioitu ulkopohja vaimentaa iskuja antaen samalla hyvän pidon millä tahansa alustalla sitä käytätkin. Pehmustettu pohjallinen lisää kengän tarjoamaa käyttömukavuutta.

Nike Flex Experience - Uuden ajan ehdoton suosikki

Nike Flex Experience -kengän kehityksen juuret ovat Niken aikanaan kehittämissä, huippusuosituissa juoksukengissä, joista tämä uuden ajan ehdoton suosikki on saanut osakseen reilusti mainioita vaikutteita. Markkinoilla koettiin taannoin tarve myös enemmän tennarin tyyppiselle kengälle, jossa olisi mahdollisimman paljon kevytmateriaalista valmistetun juoksukengän ominaisuuksia yhdistettynä trendikkääseen tennarimalliin. Tähän tarpeeseen syntyi fantastinen Nike Flex Experience, joka uuden sukupolven ainutlaatuisena keksintönä pystyy osoittamaan, että myös tennari voi olla käytöltään ja ominaisuuksiltaan juoksukengän veroinen jalkine, säästäen jalkaa liialta väsymiseltä ja vähentäen kengästä usein saadun kuormituksen minimiin nerokkaiden ratkaisujen avulla. Kokeile sinäkin miten mahtavan mukavalta trendikäs kenkä voikaan parhaimmillaan jalassa tuntua!

Tennari räiskyvän iloisissa väreissä nimeltään Nike Flex Experience

Nike Flex Experience on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta tarjoten myös vohvelikuvioinnillaan parhaan pidon. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Flex Experiencestä erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän tennarimarkkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Flex Experience -tennaria on saatavilla räiskyvän iloisissa väreissä. Pidät tämän pitkälle kehitellyn tennarin helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on mitä helpoin puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla liinalla.

Nike Flex Experience saa mielesi kaipaamaan ulos

Nike Flex Experience on koko perheen tennari, jota valmistetaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Myös lapsen jalan on tärkeä saada tukea sekä vaimennusta jalkaan kohdistuvilta iskuilta. Niin ikään hengittävyydestä on iloa niin pienille kuin isoillekin jaloille, sillä hyvä ilmanvaihto edistää jalkojen pysymistä raikkaina. Tämä suositulta juoksukengältä vaikutteita saanut tennari sopii monipuolisesti vapaa-ajanaktiviteetteihin ja on silmiä hivelevän trendikäs. Huolellisen suunnittelun ansiosta se vastaa täydellisesti tämän päivän tarpeisiin. Nike Flex Experience -tennaria on saatavilla useissa herkullisissa väreissä, jotka saavat mielesi kaipaamaan ulos ja asfaltille. Mikäli taas suosit hillitympiä sävyjä, valkoinen tai musta on aina tyylikäs ja useaan asuun sopiva värivalinta.

Kenkiä netissä

|

Sivu 1 / 1

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×