Kengät Netistä

26 osumaa

Nike Air Pegasus tarjoaa nautinnollisemman juoksukokemuksen

Nike Air Pegasus juoksukengät tarjoavat erittäin reagoivan vaimennuksen ja kevytmateriaalin tuki auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdolliseen juoksunopeutesi. Pitkälle kehitellyt säänkestävät ominaisuudet tekevät tästä täydellisen juoksukengän myös kosteille lenkkipoluille. Voit valita Air Pegasus juoksukenkääsi herkullisen värityksen, joka takuulla huomataan hämärissäkin juoksuolosuhteissa. Vaihtoehtoisesti voit valita hillitymmän sävyn sopimaan muuhun juoksuasuusi. Pegasus-malleista ennen kaikkea Nike Air Zoom Pegasus on viety kehittelynsä huippuun. Sen paineistettu Nike Air -ominaisuus on yhdistetty kantapään Zoom Air -yksikköön ja nämä ominaisuudet yhdessä tekevät juoksukokemuksestasi vieläkin vaimennetumman ja nautinnollisemman. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva Air Pegasus jo tänään ja saat vietyä juoksusi aivan uudelle mukavuuden tasolle, jonka Niken suunnittelutiimi on kehitellyt sinua varten!

Pitkän tuotekehittelyn huikea lopputulos - Nike Air Pegasus

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi Nike Air Pegasus juoksukengät, jotka edustavat Niken asiantuntevaa tuotekehittelyä parhaimmillaan ja kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan herkullisilla kuoseillaan.

Nike Air Pegasus on ominaisuuksineen juoksukenkien suunnannäyttäjä

Nike Air Pegasus juoksukengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Air Pegasus -kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän pehmustuksen kanssa. Kaikki ominaisuudet tekevät yhdessä Air Pegasuksesta erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Air Pegasusta on saatavilla niin iloisen räiskyvissä väreissä kuin hillityn mustanakin. Pidät tämän juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Nike Air Pegasus huomataan lenkkipolulla

Nike Air Pegasus on juoksukenkä, jonka suunnittelussa on otettu huolella huomioon kengän täydellinen istuvuus jalkaasi. Kengät ovat juoksijalle kaikin puolin ihanteelliset ja pitkälle kehitellyt säänkestävät ominaisuudet tekevät tästä täydellisen juoksukengän kosteillekin lenkkipoluille. Pegasus-juoksukenkäsi huomataan niin tyylikkyytensä ja täydellisen istuvuutensa, kuin myös silminnähtävän mukavuutensa ansiosta. Mukava on myös Nike Air Pegasus hinta: se ei päätä huimaa näistä huipputason juoksukengistä. Pegasus-malleista ennen kaikkea Nike Air Zoom Pegasus on viety kehittelynsä huippuun tehden jokaisesta juoksukokemuksestasi vieläkin vaimennetumman ja nautinnollisemman. Mikään ei estä käyttämästä Pegasus-kenkää juoksemisen lisäksi myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi yhtäkkiä enemmänkin askeleita.

Liittyy hakusanaan "nike air pegasus"
Sivu 1 / 1

26 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK