Kengät Netistä

48 osumaa

Vagabond Grace – monikäyttöiset nilkkurit kenkämaailman kärkinimeltä

Vagabond Grace -nilkkureista saat pitkäaikaiset kumppanit tyylikkääseen arkipukeutumiseen. Vagabond on etenkin Pohjoismaissa, mutta myös ympäri maailman, tunnettu kenkävalmistaja, jonka tavaramerkkejä ovat huolellinen suunnittelu, erinomainen kestävyys ja ajaton muotoilu. Vagabondin suosion takana ovat myös korkealaatuiset materiaalit ja pitkä käyttöikä. Maanläheiset värit takaavat tyylikkyyden ja Vagabondin kengät onkin helppo yhdistää kaikkiin vaatekaappisi asuihin. Vagabond Grace -nilkkurit ovat paitsi käytännölliset myös trendikkäät blokkikorkoiset kengät. Ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun töihin, arkeen tai juhlaan. Mallista valmistetaan niin korkeampivartisia, viileämmän sään pelastajia kuin matalavartisia, kesäpäivän luottojalkineita. Kumipohjat pitävät sinut pystyssä säällä kuin säällä. Kauniista Grace-nilkkureista voi siis tulla garderobisi kulmakivi kaikkiin neljään vuodenaikaan!

Vahvaa ruotsalaista osaamista: Vagabond Grace -nilkkurit ovat muotoiltu taidolla ja intohimolla

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka myy vuosittain noin 2.5 miljoonaa kenkäparia yli 25 markkina-alueella. Kengät valmistetaan korkeilla laatustandardeilla ja yli 20 vuoden kokemuksella. Suunnittelu tapahtui alun perin Portugalissa, jota pidetään kenkämaailman huippumaana, mutta suunnittelu palautettiin Ruotsiin ja nykyään jokainen Vagabond-kenkä saa alkunsa Varbergissä, Ruotsin länsirannikolla. Vagabondilla kenkien suunnittelu pidetään korkeaa ammattitaitoa vaativana käsityönäytteenä, mikä näkyy myös lopputuloksessa: Vagabond-kengät ovat onnistuneet valloittamaan maailman ja konseptiliike löytyy Ruotsin lisäksi esimerkiksi Helsingistä ja Varsovasta. Erittäin korkealaatuisista nahkakengistään tunnettu Vagabond tekee töitä pysyäkseen ajan hermolla, ja merkiltä löytyy tänä päivänä esimerkiksi myös Non-Animal Collection, jonka materiaalit on valmistettu erilaisista nahan korvaavista materiaaleista.

Hoito-ohjeet ihanille Vagabond Grace -kengillesi

Aivan kuten kaikista nahkakengistä, myös Grace -nilkkureistasi tulee pitää hyvää huolta – tällöin saat niistä pitkäaikaiset luottokengät. Nilkkurit tulee kyllästää suojasuihkeella ja hoitaa kenkälankilla. Pehmeästä nahasta valmistetut kengät antavat käytössä hieman myöten, tämä on normaalia käytöstä materiaalille. Muista, että sade on yksi nahan pahimmista vihollisista. Jätä uudet kenkäsi siis suosiolla kotiin, jos taivasta peittää uhkaavat harmaat pilvet! Jos nilkkurisi kuitenkin pääsevät kastumaan, pyyhi ne kuivaksi kuivalla kankaalla ja anna kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Älä käytä esimerkiksi lämpöpatteria kenkien kuivaamiseen, sillä tämä vahingoittaa nahan luontaista kosteustasapainoa. Jos et halua käyttää nilkkureita esimerkiksi kesällä, muista puhdistaa ja hoitaa ne ennen niiden varastoimista viileään tilaan.

Yhdistä Vagabond Grace -nilkkurit rohkeasti kesän suosikkiasuusi

Grace-nilkkureissa on tukeva 8.5 cm blokkikorko sekä hyvin pitävä uritettu pohja, joiden ansiosta kengät ovat mukavat ja sopivat myös kävelyyn. Valikoimassa on umpinaisia malleja viileälle säälle – näiden mallien sivuilla on joustinosiot, joiden avulla kengät on helppo sujauttaa jalkaan. Mallistosta löytyy myös sandaalimaisempia nilkkureita, jotka umpinaisesta kärjestä huolimatta sopivat erinomaisesti jalkaan vaikkapa kesäjuhliin! Kengissä on myös erilaisia yksityiskohtia, kuten solkia, nyörityksiä tai sivuvetoketjuja. Tällä hetkellä on erittäin muodikasta yhdistää rohkeasti erilaisia tyylejä ja rikkoa rajoja – ronskimmat nahkanilkkurit sopivat hyvin tyttömäisen mekon kanssa, ja avonaisemmat valkoiset nilkkurit ovat kuin luodut kulutettujen farkkushortsien pariksi! Kengät sopivat erinomaisesti myös viileämpään säähän, kun yhdistät ne esimerkiksi farkkuihin ja neuleeseen. Halutessasi siis tyylikkäät ja monikäyttöiset kengät, muista kaksi sanaa: Grace Vagabond!

Liittyy hakusanaan "nike air max thea"
Sivu 1 / 1

48 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK