Kengät Netistä

74 osumaa

Nike Air Max 90 on huippuunsa kehitelty juoksukenkä

Nike Air Max on noussut viime aikoina urheilukenkien kategoriassa ehdottomaksi suosikiksi, mitä tulee kunnon juoksukenkiin. Air Maxin ideana on, että juoksijan ja alustan väliin jää runsaasti pehmustusta, jolloin jokainen juoksuaskel tuntuu kevyemmältä ja joustavammalta. Kenkä on erinomaisen hyvin tukeva ja istuu jalkaan mitä parhaimmalla, pehmeimmällä tuntumalla. Laadukkaan ja pitkän kehittelytyön tuloksena Air Max -tuoteperheeseen on syntynyt malli nimeltään Air Max 90, joka takaa käyttäjälleen ehdottoman juoksumukavuuden saaden juoksijan yhä uudelleen ja uudelleen lenkkipolulle. Näistä juoksukengistä on yksinkertaisesti mahdotonta olla pitämättä, sillä niin pitkälle kehittyneet ja erinomaiset kengät ovat kyseessä. Juoksukenkiä etsiessäsi anna jalkojesi valita - valinta on silloin Nike Air Max 90!

Pitkällä tietotaidolla valmistettu Nike Air Max 90

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänään voit valita itsellesi Nike Air Max 90 -juoksukengät, jotka edustavat Niken asiantuntevaa tuotekehittelyä parhaimmillaan ja kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan herkullisilla kuoseillaan.

Nike Air Max 90 on helposti puhdistettava juoksukenkä

Nike Air Max 90 kengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän runsaan pehmustuksen kanssa. Ominaisuudet tekevät Air Max 90:stä erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Nike Air Max 90 valkoinen on klassikko, mutta mallia on saatavilla myös kesäisen herkullisissa väreissä sekä hillityn mustana tai sinisenäkin. Pidät tämän juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Valitse Nike Air Max 90 juoksulenkillesi

Nike Air Max 90 on suunniteltu ennen kaikkea juoksukengäksi. Sen tarkkaan harkitut ja pitkälle kehitellyt ominaisuudet sopivat parhaiten vaativaan juoksusuoritukseen, joten tämä on ehdottomasti kenkä, jonka haluat jalkaasi juoksulenkillesi. Mikään ei estä käyttämästä Air Max 90 –kenkiä myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi yhtäkkiä enemmänkin askeleita. Tuoteperheestä löytyy juoksukengät koko perheelle – Nike on kehittänyt nämä suosikkikenkänsä myös lasten pienten jalkojen parhaaksi. Air Max 90 –kenkien värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa ja useat mallit ovat saaneet herkullisen värin, joka saa tarttumaan näihin juoksukenkiin kerta toisensa jälkeen.

Liittyy hakusanaan "nike air max 90"
Sivu 1 / 2

74 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK