Kengät Netistä

39 osumaa

Ultrakevyt ja miellyttävä Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 on noussut viime aikoina urheilukenkien ehdottomaksi suosikiksi, mitä tulee kunnon juoksukenkiin. Air Maxin ideana on, että juoksijan ja alustan väliin jää runsaasti pehmustusta, joka saa jokaisen juoksuaskeleen tuntumaan kevyemmältä ja joustavammalta sekä vaimentaa askellusta huomattavasti. Kenkä on erinomaisen hyvin tukeva ja istuu jalkaan mitä parhaimmalla, pehmeimmällä tuntumalla. Jo vuonna 1987 alkunsa saanut kenkämalli on kehittynyt vuosien varrella nykyiseen muotoonsa. Air Max 1 takaa juoksumukavuuden saaden juoksijan lenkkipolulle uudelleen ja uudelleen. Näistä juoksukengistä on yksinkertaisesti mahdotonta olla pitämättä, sillä niin pitkälle kehittyneet ja erinomaiset kengät ovat kyseessä. Juoksukenkiä etsiessäsi anna jalkojesi valita - valinta on silloin Nike Air Max 1!

Nike Air Max 1 on huippuunsa hiottu kenkämalli

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat Niken juoksukenkien mallit ovat maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan juuri nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänä päivänä voit valita juoksukengiksesi Nike Air Max 1 -mallin, joka edustaa Niken asiantuntevaa tuotekehittelyä parhaimmillaan ja kutsuu juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan herkullisilla kuoseillaan.

Nike Air Max 1 hylkii kosteutta ja hengittää hyvin

Nike Air Max 1 on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän runsaan pehmustuksen kanssa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät yhdessä Air Max 1:stä erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kenkien mukavuutta ajatellen. Air Max 1 -mallia on saatavilla niin kesäisen herkullisissa väreissä kuin hillityn mustanakin. Pidät tämän juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Nike Air Max 1 tuo voittamattoman fiiliksen

Nike Air Max 1 on suunniteltu ennen kaikkea juoksukengäksi. Sen tarkkaan harkitut ja pitkälle kehitellyt ominaisuudet sopivat parhaiten vaativaan juoksusuoritukseen, joten tämä on ehdottomasti kenkä, jonka haluat jalkaasi juoksulenkillesi. Mikään ei estä käyttämästä Air Max 1 myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen sekä varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi aiempaa suunnitelmaa enemmän askeleita. Tuoteperheestä löytyy juoksukengät koko perheelle – Nike on kehittänyt nämä suosikkikenkänsä myös lasten pienten jalkojen parhaaksi. Air Max 1 -kenkien värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa ja useiden mallien räiskyvät värit saavat aikaan voittamattoman fiiliksen, joka saa tarttumaan näihin juoksukenkiin kerta toisensa jälkeen.

Liittyy hakusanaan "nike air max 1"
Sivu 1 / 1

39 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK