Kengät Netistä

27 osumaa

Adidas Neo – raitojen paluu

Kolme raitaa ovat tulleet takaisin. Ikoninen adidaksen tunnus kenkien kyljessä on juuri nyt trendikkäintä, mitä jalkineissa voi nähdä. Näissä kengissä on siis katu-uskottavuutta! Adidas Neo -kengistä voi tulla vaatekaappisi kulmakivi, sillä ne sopivat todella moneen eri tilanteeseen ja tyyliin. Ja nämä kengät jalassa tuskin huomaatkaan, kuinka paljon kävelet! Urheilujätti adidas on yksi maailman parhaiten tunnetuista kenkävalmistajista, ja he ratsastavatkin aina trendien aallonharjalla. Brändi on oikea suunnannäyttäjä ja siksi myös adidas Neo kengät ovat itsestään selvä valinta tyylitietoiselle pukeutujalle. Onko sinulla uudet kengät hakusessa? Tutustu kattavaan valikoimaamme ihania adidaksen jalkineita ja löydä uudet suosikkisi!

Adidas Neo osana kenkäjätin valikoimaa

Saksalaiset Dasslerin veljekset perustivat ensimmäisen yrityksensä Gebrüder Dassler Schuhfabrik:in vuonna 1924. Vuonna 1928 merkin kengät olivat olympiavoittajan jalassa, ja tämä lupaava alku todella todisti merkityksenä vuosia myöhemmin. Vuonna 1949 Adi Dassler perusti toisen yrityksen, jonka nimi on lyhentynyt muotoon adidas. Varmasti arvaatkin, mistä yrityksen nimi tulee! 50-luvulla jalkapallon maailmancupin kultamitali voitettiin adidakset jalassa – vuoden -28 lupaus lunastettiin – ja adidaksesta tuli nimi, joka oli jokaisen huulilla. Tänä päivänä adidas on kiistatta yksi maailman pidetyimmistä urheilumerkeistä. Valikoimasta löytyy niin kenkiä, nappiksia, treeni- ja vapaa-ajanvaatteita kuin urheilutarvikkeitakin. Neo-malliston kengät ovat yksi menestystarina monien muiden joukossa. Ne ovat tyylikkäät ja ajattomat ilman, että uhraavat hyvää istuvuutta tai mukavuutta.

Hoito-ohjeet adidas Neo -tennareille

Neo-mallistossa on paljon erilaisia kenkiä ja myös materiaalit vaihtelevat paljon. Juoksukengissä käytetään hengittävää mesh-kangasta, tyylikkäämmissä sneakereissä nahkaa, ja joissain malleissa on myös synteettistä kangasta ja mokkaa. Kaikissa malleissa on kuitenkin tietysti tunnusomaiset adidaksen kolme raitaa. Kengät on hyvä kyllästää likaa ja kosteutta hylkivällä suoja-aineella ennen käyttöönottoa, sillä näin kengät pysyvät siistimpinä ja niiden käyttöikä pitenee. Kengät voi putsata irtoliasta pehmeällä harjalla, ja ei-nahkaiset osat voi tarvittaessa puhdistaa pinttyneimmästä liasta kostealla rätillä ja miedolla pesuaineella. Jos kengät kastuvat, anna niiden kuivua rauhassa huoneenlämmössä. Joidenkin mallien sisäpohjan voi irrottaa putsaamista varten; tämä ehkäisee myös hajujen muodostumista. Myös kumiselle ulkopohjalle on omia puhdistusaineita, jos lika ei meinaa olla lähteäkseen miedolla saippualla, ja haluat kirkastaa kenkien ulkonäköä.

Adidas Neo -tennarit viikon jokaisena päivänä

Neo-kengät sopivat erinomaisesti kaupunkikäyttöön. Tämän hetken trendikkäimmät asut yhdistelevät urheilullisia vaatteita tai asusteita rohkeasti niin arki- kuin juhlakäyttöön. Esimerkiksi farkut ja lenkkarit – tuo kammottava trendi 90-luvulta joka varmasti saa monen ihon kananlihalle – on nyt erittäin tyylikäs yhdistelmä, kunhan kenkien muotoilu on päivitetty sitten 90-luvun. Siistien vaatteiden kanssa adidas Neo tennarit sopivat niin työpaikalle kuin shoppailukierrokselle, ja kesän kävelyreissuilla tai ulkomaanmatkoilla ne ovat korvaamattoman mukavat. Shortsit ja Neo-tennarit, hame ja Neo-tennarit, haalariasu ja Neo-tennarit: oli tyylisi sitten mikä tahansa, voit melko huoletta yhdistää adidaksen tennarit asuusi! Kontrasti vaatekappaleiden välillä tekee tyylistä leikkisän ja erittäin trendikkään.
Sivu 1 / 1

27 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×