Kengät Netistä

240 osumaa

Nike Air Max - juoksukengät, jotka jalkasi valitsisivat

Nike Air Max on noussut viime aikoina urheilukenkien kategoriassa ehdottomaksi suosikiksi, mitä tulee kunnon juoksukenkiin. Air Maxin ideana on, että juoksijan ja alustan väliin jää runsaasti pehmustusta, joka saa jokaisen juoksuaskeleen tuntumaan kevyemmältä ja joustavammalta sekä vaimentaa askellusta huomattavasti. Kenkä tukee erinomaisen hyvin ja istuu jalkaan mitä parhaimmalla, pehmeimmällä tuntumalla. Laadukkaan ja pitkän kehittelytyön tuloksena syntynyt Air Max tuo käyttäjän jalkoihin palan Niken historiaa ja mikä tärkeintä, ehdottoman juoksumukavuuden saaden juoksijan aina uudelleen ja uudelleen lenkkipolulle. Näistä juoksukengistä on yksinkertaisesti mahdotonta olla pitämättä, sillä niin pitkälle kehittyneet ja erinomaiset kengät ovat kyseessä. Juoksukenkiä etsiessäsi anna jalkojesi valita - valinta on silloin Nike Air Max!

Nike Air Max -juoksukengillä on takanaan pitkä historia

Nike on vuonna 1972 perustettu yhdysvaltalainen yritys, jolla on takanaan kunnioitettavan pitkä historia urheilukenkien ja -vaatteiden luotettavana ja laadukkaana valmistajana. Tuotemerkin nimi Nike on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta ja merkitsee voitonjumalatarta. Nike valmistaa nuorekkaita ja muodikkaita juoksukenkiä ja useat merkin juoksukenkämallit ovatkin maailman myydyimpien joukossa. Tärkeimpänä periaatteenaan yrityksellä on valmistaa ominaisuuksiltaan juuri nykypäivän tarpeisiin vastaavia, teknisiltä ja toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuunsa kehitettyjä juoksukenkiä. Nike onkin tehnyt tuotekehittelyä jo useiden vuosikymmenten ajan tavoitteenaan parhaan mahdollisen juoksukokemuksen tarjoaminen uskollisille, laatutietoisille asiakkailleen. Tänä päivänä voit valita juoksukengiksesi Nike Air Maxit, jotka edustavat Niken asiantuntevaa tuotekehittelyä parhaimmillaan ja kutsuvat juoksijaa hyppäämään mukaansa houkuttelevan herkullisilla kuoseillaan.

Hengittävä ja kevyt Nike Air Max

Nike Air Maxit on valmistettu synteettisestä materiaalista, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä hengittävyydestään. Synteettinen päällinen takaa kengän keveyden hylkien ulkopuolelta tulevaa kosteutta. Kenkien kumipohja on pitkän suunnittelutyön tulos, joka vaimentaa askellusta yhdessä juoksijan ja juoksualustan väliin jäävän runsaan pehmustuksen kanssa. Kaikki nämä ominaisuudet yhdessä tekevät Air Maxista erinomaisen esimerkin ja suunnannäyttäjän juoksukenkien markkinoilla. Kantakapin sisäosa sekä jalkapöytää vasten asettuva läppä ovat pehmustettuja ja nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeät kenkien mukavuutta ajatellen. Air Maxia on saatavilla niin kesäisen herkullisissa väreissä kuin hillityn mustanakin. Pidät tämän juoksukengän helposti puhtaana ja raikkaana, sillä sen synteettinen pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä pintaa kostealla rievulla.

Nike Air Max on täydellinen valinta juoksukengäksi

Nike Air Max on suunniteltu ennen kaikkea juoksukengäksi. Sen tarkkaan harkitut ja pitkälle kehitellyt ominaisuudet sopivat parhaiten vaativaan juoksusuoritukseen, joten tämä on ehdottomasti kenkä, jonka haluat jalkaasi juoksulenkillesi. Mikään ei estä käyttämästä Air Maxia myös muissa olosuhteissa, kuten pitkillä kävelylenkeillä ja muulloinkin halutessasi jalkaasi mukavan keveyden ja hengittävyyden tunteen. Näillä kengillä saat myös varmuuden siitä, etteivät jalkasi rasitu, vaikka päiväohjelmaasi tulisi aiempaa suunnitelmaa enemmän askeleita. Tuoteperheestä löytyy juoksukengät koko perheelle – Nike on kehittänyt nämä suosikkikenkänsä myös lasten pienten jalkojen parhaaksi. Air Max –kenkien värivalikoimasta löytyy runsaasti valinnanvaraa ja useat malleista tuovat räiskyvällä ilotulituksellaan kannustavan fiiliksen, joka saa tarttumaan näihin juoksukenkiin kerta toisensa jälkeen.

Liittyy hakusanaan "nike air max"
Sivu 1 / 5

240 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK