Kengät Netistä

58 osumaa

Nike Air Force 1 – lähes ikoninen klassikko

Nike on varmasti lähes jokaiselle tuttu lifestyle-brändi, joka on erityisen tunnettu erilaisista kenkämallistoistaan. Yksi näistä mallistoista on Air Force 1. Perinteikkäitä koripallokenkiä tehdään nykyään monissa eri tyyleissä: korkealla ja matalalla varrella, eri väreissä, erilaisista materiaaleista kuten nahasta ja synteettisestä kankaasta, sekä modernilla twistillä. Nike Air -teknologia tekee Air Force 1 -kengistä erittäin mukavat ja ne sopivat mm. pitkiin kävelyretkiin tai jalkaan esimerkiksi työpäivän ajaksi. Tämän lisäksi kengät ovat erittäin hyvännäköiset – et siis joudu tekemään kompromissia tyylin ja mukavuuden välillä! Mallista riippumatta kaikissa Air Force 1 -kengissä on tietysti tyylikäs, kaikkien tuntema Nike-logo sivussa. Nämä klassikot voivat olla myös sinun vaatekaappisi kulmakivi!

Koripallokentiltä kaupungin kaduille: Nike Air Force 1 -tennareiden tarina

Nike on amerikkalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1964, ja joka alkuaikoinaan keskittyi nimenomaan kenkien maahantuontiin. Tänä päivänä kreikkalaiselta voitonjumalattarelta nimensä saanut Nike on kansainvälinen urheilu- ja lifestyle-yritys, joka valmistaa muun muassa urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, kenkiä sekä erilaisia urheilutarvikkeita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Nike Air Force -kenkiä on valmistettu vuodesta 1982 ja alun perin ne olivat tarkoitettu koripallokentille, pelaajille kuten Charles Barkley. Kengät kuitenkin levisivät nopeasti kentän ulkopuolelle mm. hiphop-kulttuurin myötä. Kengät ovat edelleen alkuperälleen uskolliset: niissä on joustava pohja ja paksu välipohja, sekä tietysti Nike Air -teknologiaa hyödyntävä muotoilu. Ja nimi? Se tulee USA:n presidenttejä kuljettavalta Air Force One -lentokoneelta!

Hoito-ohjeet Nike Air Force 1 -kengillesi

Pitämällä hyvää huolta Air Force 1 -kengistäsi varmistat niiden pitkän käyttöiän ja pidät tyylisi siistinä. Ennen kuin otat kengät käyttöön, voit kyllästää ne suoja-aineella, joka estää lian tarttumista ja suojaa kenkiä kosteudelta. Putsaa kengistä ensin irtolika pehmeällä harjalla. Pinttyneemmän lian saat putsattua lämpimästä vedestä ja miedosta saippuasta sekoitetulla pesunesteellä. Käytä pesemiseen pehmeää kangaspalaa tai sientä. Muista antaa kenkien kuivua rauhassa huoneenlämmössä ennen kuin otat ne taas käyttöön. Näin varmistat, että kenkien muoto säilyy vahingoittumattomana. Pesemisen jälkeen suojaa kengät uudestaan suoja-aineella. Joissain Air Force 1 -malleissa on nupukkia – nämä kengät tulee suojata vedeltä sekä suoja-aineella että jättämällä ne suosiolla kotiin sadepäivinä. Nupukkikenkien putsaamiseen on omat tuotteensa, joiden käyttöä suosittelemme.

Tyylikkäät Nike Air Force 1 -tennarit sopivat asuun kuin asuun

Urheilullisesta tai muuten vaan mukavasta tyylistä tykkäävien iloksi sporttinen muoti jatkaa trendien huipulla. Ja mikä sopisi tähän tyyliin paremmin, kuin kengät yhdeltä maailman johtavista urheilumerkeistä? Nike Air Force 1 kengät sopivat erinomaisesti niin farkkujen, shortsien kuin mekonkin kanssa. Muodissa on edelleen myös tyylirajojen rohkea rikkominen, ja Air Force 1 -tennarit sopivatkin erinomaisesti vaikkapa kukkamekon pariksi. Voit yhdistää Air Forcet myös työasuusi: siistit, prässätyt housut sekä hyvin istuva kauluspaita yhdistettynä tennareihin on loistava toimistoasu. Air Force -mallistossa riittää värivalikoimaa aina yksinkertaisen tummista tai puhtaanvalkoisista kirkkaankeltaiseen, punaiseen tai esimerkiksi trendikkääseen mintunvihreään. Entä klassikon Nike Air Force 1 hinta? Se ei päätä huimaa! Löydät siis varmasti juuri sinun vaatekaappisi sisältöön sopivan kenkäparin!

Liittyy hakusanaan "nike air force 1"
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK