Kengät Netistä

59 osumaa

Nike Air Force - nykypäivää henkivää retroa

Nike Air Force on aikanaan koripallokengäksi suunniteltu kenkä, jossa käytettiin kaikkien aikojen ensimmäisenä kenkänä kuuluisaa Nike Air -ilmatyynytekniikkaa. Tätä nykyisin kaiken kansan suosimaa tennaria löytyy niin pidemmällä varrella ja tarranauhalla varustettuna, kuin matalavartisempanakin versiona ilman tarraa. Värit ovat hyvin trendikkäitä ja kokeilevia sekä omiaan tarjoamaan muotivirtauksiin jotain hyvin omaleimaista ja massasta erottuvaa. Tennarissa on sporttinen look sekä nykypäivää henkivä, mutta myös hieman retron tuntua luova muotoilu, joka saa kadulla katseet kääntymään ja ihmiset hämmästelemään niiden ajatonta tyylikkyyttä ja ylvästä ryhtiä. Nike Air Force -tennarissa on mallista riippuen joko nahkainen tai synteettinen päällinen, joka on erityisen helppo pitää puhtaana.

Nike Air Force - sekä koripallokenkä että kuuminta katumuotia

Nike Air Force -kengän ensimmäinen, vuonna 1982 ilmestynyt malli oli nimeltään Air Force 1 ja se sai nimensä Yhdysvaltain presidenttiä kuljettaneesta lentokoneesta. Markkinoille tullessaan se oli ensimmäinen koripallokenkä, jossa käytettiin Niken maailmankuulua ja nykyään myös erittäin suosittua ilmatyynytekniikkaa. Kenkä oli jo alun alkaenkin suosittu koripallonpelaajien lisäksi myös amerikkalaisen nuorison keskuudessa. Useat hip hop -artistit ovat tehneet kengästä yhä tunnetumman ympäri maailman ja kenkämallia käytetään yhä edelleen myös koripallonpelaajien keskuudessa, toisin kuin useita muita koripallokengiksi suunniteltuja, sittemmin tennarikäyttöön jalkautuneita kenkämalleja. Nike Air Forcea on valmistettu yli 1700 eri värimuunnelmassa, joten se on tunnettu kautta aikojen värikkäänä ja jännittävänä kenkämallina.

Hyvällä huollolla Nike Air Force -tennarisi kestävät pitkään

Nike Air Force -tennareissa on kumipohja, joka on tehty kestämään. Pohja nimittäin kätkee sisälleen taianomaisen Nike Air -vaimennuksen. Nämä laadukkaat ja kestävät tennarit ovat pintamateriaaliltaan joko nahkaa tai synteettistä materiaalia. Molemmat materiaalivaihtoehdot ovat helposti puhtaana pidettäviä, mutta kuten monissa muissakin tennareissa, näissäkin lika ja tahrat näkyvät nopeasti. Mikäli siis haluat suojata tennareitasi, suositellaan, että pyyhit ne kostealla rievulla mahdollisimman pian niiden likaannuttua. Kyllästä kengät ennen niiden käyttöönottoa, niin saat suojan sekä likaa että kosteutta vastaan. Jatka kenkien puhdistamista ja kyllästämistä koko niiden käyttöiän, jotta voit käyttää niitä ja nauttia niistä mahdollisimman pitkään. Mikäli kengät kastuvat, anna niiden kuivua huoneenlämmössä.

Nike Air Force edustaa katumuotia parhaimmillaan

Nike Air Force edustaa nykypäivän tennaria ja katumuotia parhaimmillaan. Air Force on paitsi ryhdikäs ja asemansa tunteva, myös uniikki ja erottuva malli, jonka lukuisista vaihtoehdoista voi valita mieleisensä värimaailman. Myös malleissa on valinnanvaraa, halusitpa sitten matalampivartisen tennarin tai mallin, jossa on hieman vartta sekä tarrakiinnitys. Näistä tennareista on siis tylsyys kaukana. Ei siis ihme, että niin nuoret kuin tyylitietoiset aikuisetkin ovat ottaneet Nike Air Force –mallin omakseen ympäri maailman. Tennarimallia käytetään yhä edelleen myös koripallon pelaamisessa, joskin valtaosa Air Forcen markkinoista on nykyisin katumuotiin suuntautunutta. Nike Air -vaimennuksensa ansiosta tämä tyylitajuisten kenkä on myös ehdottoman mukava jalassa – ja sehän sopii aina!

Liittyy hakusanaan "nike air force"
Sivu 1 / 1

59 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK