Ng By Tero Palmroth Kengät Netistä

0 osumaa

Ajatonta eleganssia NG by Tero Palmorth kengät jalassa

NG by Tero Palmroth on ilahduttava suomalainen tähti kenkämaailman taivaalla. Värikästä, hauskaa ja tyylikästä muotoilua, huolella valittuja materiaaleja ja korkealaatuista valmistusta henkivä mallisto tuo asuun kuin asuun tyylikkään viimeistelyn. Tutustu Footwayn valikoimaan NG by Tero Palmroth kenkiä, ja löydä omaan tyyliisi sopiva pari!

NG by Tero Palmroth kengät ovat vuosikymmenten oppien tulos

Tero Palmroth tulee Palmrothien suvusta, joiden historia kenkien parissa ulottuu 1900-luvun alkuun. Tero suunnitteli ensimmäisen kenkänsä vuonna 1972. 2015 oli Next Generation -malliston juhlavuosi ja tänä päivänä NG by Tero Palmroth All Weather -mallisto löytyy yli 100 liikkeestä ympäri Pohjoismaita.

NG by Tero Palmroth kengät tuovat piristystä harmaisiin päiviin

Sopivatko tyyliisi ajattomat ja klassiset kengät twistillä? NG by Tero Palmorth kengät ovat juuri tätä. Kestävää mokkaa mattapinnalla jännittävissä väreissä, kiiltävää tekonahkaa ja erikoisia kuvioita. Monikäyttöisiä kenkiä moniin erilaisiin asuihin, pitämään jalat kuivina ja lämpiminä läpi talven. Suosittelemme käsittelemään kengät suoja-aineella ennen ensimmäistä käyttökertaa, sillä näin kengät on helpompi pitää puhtaina ja saat nauttia niistä pitkään!

Osta NG by Tero Palmroth kengät netistä Footwayltä

Jos ihastuit ja haluat omat NG by Tero Palmroth kengät, parin tilaaminen Footwayltä onnistuu helposti ja nopeasti. Ilmainen toimitus ja palautus varmistavat sujuvat kaupat, ja 180 päivän avoimen kaupan ansiosta voit rauhassa sovittaa uusia kenkiäsi kaikkien suosikkiasujesi kanssa!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×