New Zealand Boots Kengät Netistä

0 osumaa

Lämmintä muotia – New Zealand Boots kengät

New Zealand Boots kengät valmistetaan yhdestä maailman käytännöllisimmästä materiaalista: villasta. Simppelin ja trendikkään muotoilun ansiosta nämä hurjan mukavat kengät ovat valloittaneet maailman. Etenkin pohjolassa ne ovat monien luottokengät talviaikaan! Mutta uskoisitko, että nämä kengät olivat alun perin surffaajien käytössä rannalla? Tutustu Footwayn valikoimaan New Zealand Boots kenkiä ja olemme varmoja, että näihin kenkiin tulet rakastumaan!

New Zealand Boots kengät tulevat nimensä mukaisesti Uudesta-Seelannista

Moni tuntee Uuden-Seelannin lampaiden maana, ja lähimmässä naapurimaassa Australiassa vitsaillaankin paljon asian kustannuksella. Totuus kuitenkin on, että Uudessa-Seelannissa on erinomainen ilmasto lampaille ja korkealaatuinen, paksu villa on loistava materiaali. Se pitää jalat lämpiminä kylmällä ilmalla – kyllä, myös Suomen ilmastossa! – ja siirtää kosteutta pois iholta, jolloin ne ovat mukavat jalassa myös lämpimillä säillä.

Löydä omaan tyyliisi sopivat New Zealand Boots kengät

New Zealand Boots kengät löytyvät valikoimastamme niin mustina, tummanruskeina kuin kauniissa konjakin värissä. Malleissa on myös eripituisia varsia, joten voit valita juuri oman vaatekaappisi sisältöön sopivan kenkäparin! Vaikka villa ja lampaannahka ovatkin erinomaisia materiaaleja, kannattaa kengät käsitellä suojasuihkeella ennen käyttöä, sillä näin kengät pysyvät puhtaina helpommin. Kenkien kastuessa niiden kannattaa antaa kuivua rauhassa huoneenlämmössä.

Tilaa New Zealand Boots kengät helposti netistä Footwayltä

Meiltä Footwayltä tilaat helposti ja nopeasti haluamasi saapasparin. Ilmainen toimitus ja palautus takaavat helpon kaupankäynnin, ja 180 päivän avoin kauppa varmistaa, että voit tehdä ostopäätöksen rauhassa kotonasi. Tosin uskomme, että laitettuasi nämä kengät jalkaan, et halua ottaa niitä enää pois!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×