Kengät Netistä

16 osumaa

New Rock kengät kruunaavat rock-tyylin

Niittejä, mustaa nahkaa, punaisia yksityiskohtia, raskaita bootseja, huumaavan korkeita korkoja. Kuulostaako hyvältä? Olet löytänyt oikeaan paikkaan, sillä kaikkea tätä tarjoavat New Rock kengät. Suosittelemme tutustumaan koko valikoimaan, sillä merkiltä löydät kengät niin arkeen kuin juhlaan ja jokaiseen vuodenaikaan.

New Rock kengät ja rock-huumaa Espanjasta

Merkin perustaja Antonio Ortuño Martínez alkoi valmistaa kenkiä jo vuonna 1929, mutta tuotemerkki New Rock rekisteröitiin vasta vuonna 1978. Tätä nykyä espanjalaisen tuotemerkin kengät ja bootsit ovat suosittuja etenkin rock-, gootti- ja punk-henkistä tyyliä suosivien keskuudessa. Monipuoliset yksityiskohdat ovat kiistatta yksi merkin vahvuuksista, ja varmasti yksi syy kenkien suureen suosioon.

Tyylivinkkejä – mihin yhdistää New Rock kengät?

New Rock kenkien monet yksityiskohdat ja mielenkiintoinen tyyli tekevät simppelistäkin tyylistä persoonallisen. Korkeiden korkojen pariksi sopii esimerkiksi mustat pillifarkut ja rouheiden saappaiden pariksi kevyt mekko. Erilaisten tyylien yhdistäminen on erittäin trendikästä, joten voit huoletta yhdistää New Rock kengät myös täysin toisentyylisiin vaatteisiin, jos haluat asuusi hauskan twistin!

New Rock kengät netistä Footwayltä

Me Footwayllä olemme koonneet yhteen valikoiman parhaita New Rock kenkiä. Ilmaisen ja nopean tilauksen ansiosta pääset sovittamaan kenkiä kotonasi nopeammin kuin uskotkaan. Tarjoamme myös ilmaisen palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan, joten voit rauhassa sovittaa uusia New Rock kenkiäsi kaikkien suosikkivaatteidesi kanssa!

Floorhand Wheat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Garrick Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
BL006
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Julian Dark Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Floorhand Wheat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cork Amy Sand
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Play Silver Lack
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pom Pom
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

16 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK