New Balance Kengät Netistä

170 osumaa

Jalkasi keskipisteessä

AmerikkalaisenNew Balancen urheilu- ja juoksukengät näkyvät koko maailmassa. Hyvinvoivatjalat ja aktiviteetit ovat huomion keskipiste ja niiden avulla yritys onlöytänyt itselleen ihailevan yleisön kaikkialta.

Kanattasapainon takana

NewBalance on pyörinyt ympyröissä pitkään ja yritys perustettiin jo 1906 kunenglantilainen William J. Riley perusti sen Bostonin alueella Yhdysvalloissa.Yrityksen huomion keskipiste oli jalkojen rakenne ja erityisesti jalkaholvi.New Balance myi pääosin kenkiin liittyviä lisävarusteita. Yksi ensimmäisistätuotteista oli jalkaholvintuki, joka suunniteltiin antamaan luonnollista tukeajalkaholveille. Hyvä jalkatuki on kiinni tasapainosta ja sanotaan, ettäyrityksen nimi annettiin Rileyn nähtyä, miten kanojen jalat tarjoavat hänenmukaansa ”täydellisen tasapainon”. Kolmiosaiset jalat pitävät linnut pystyssänerokkaalla tavalla ja sanotaan, että Riley piti kananjalkaakirjoituspöydällään. Ei ole niin väliä, kuinka monta asiaa näistä on totta,merkittävää on, että jalkojen tuista tuli perustava osa New Balancea jakenkienvalmistusta. 

PysynytYhdysvalloissa

NewBalance on yksi harvoista yrityksistä, jotka eivät ole kokonaan siirtäneettoimintaansa pois Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Noin neljäsosa kengistävalmistetaan vielä Yhdysvalloissa, Massachusettsin ja Mainen tehtailla. Samallakun monet muut jättiläismäiset kenkienvalmistajat siirtävät toimintansaulkomaille, edistää New Balance niin työmahdollisuuksia kuin ympäristöäkinpitämällä tuotantonsa alkuperäismaassa. 90-luvun puolivälissä kokonaiset 70%kengistä valmistettiin Yhdysvalloissa, mutta kymmenen vuotta sitten tämä lukukääntyi ympäri ja kengistä 70% tuotetaan Kiinassa.

Kestäväkehitys

Ympäristöon New Balancen keskipisteessä ja yritys panostaa muun muassa suunnittelun,kehityksen ja tuotannon ympäristövaikutuksiin kohdistuviin koulutuksiin. Yritystekee tiiviisti analyysejä päätöksiä ja antoisaa ympäristötyöskentelyä varten.Kaikki vaiheet suunnittelusta tuotantoon on sopeutettu ympäristöä ajatellen jaNew Balancen materiaalivalinnatkin heijastuvat siitä. He työskentelevätahkerasti löytääkseen valmistusprosesseissa käytettäviä haitallisia aineitavähentääkseen niistä aiheutuvia päästöjä. Tulevaisuudessa New Balancen tavoiteon, että heidän tuotteensa eivät jättäisi mitään jätteitä ja niistä tulisi osatäysin kestävää kehitystä.

NewBalance Footwayllä

Tunnetko,että juoksuhimosi ottavat vallan? Tai tarvitsetko uudet urheilukengät salille?Footwayltä löydät paljon malleja, joissa on paljon hyviä puolia erikäyttötarkoituksiin. Täältä löydät yli 100 paria kenkiä naisille, miehille jalapsille. Etsi uudet suosikkisi ja lähde asfaltille, pusikoiden keskelle,uusiin paikkoihin ja uusille ihanille lenkkipoluille. New Balance myy kuin häkäyhdestä syystä: ne on tehty juoksuun, pitäen jalat huomion keskipisteessä ja neon suunniteltu parhaan mahdollisen treenikokemuksen saavuttamiseksi. 

Sivu 1 / 3

170 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×