New Balance, Kengät

204 osumaa

Jalkasi keskipisteessä

Amerikkalaisen New Balancen urheilu- ja juoksukengät näkyvät koko maailmassa. Hyvinvoivat jalat ja aktiviteetit ovat huomion keskipiste ja niiden avulla yritys on löytänyt itselleen ihailevan yleisön kaikkialta.

Kanat tasapainon takana

New Balance on pyörinyt ympyröissä pitkään ja yritys perustettiin jo 1906 kun englantilainen William J. Riley perusti sen Bostonin alueella Yhdysvalloissa. Yrityksen huomion keskipiste oli jalkojen rakenne ja erityisesti jalkaholvi. New Balance myi pääosin kenkiin liittyviä lisävarusteita. Yksi ensimmäisistä tuotteista oli jalkaholvintuki, joka suunniteltiin antamaan luonnollista tukea jalkaholveille. Hyvä jalkatuki on kiinni tasapainosta ja sanotaan, että yrityksen nimi annettiin Rileyn nähtyä, miten kanojen jalat tarjoavat hänen mukaansa ”täydellisen tasapainon”. Kolmiosaiset jalat pitävät linnut pystyssä nerokkaalla tavalla ja sanotaan, että Riley piti kananjalkaa kirjoituspöydällään. Ei ole niin väliä, kuinka monta asiaa näistä on totta, merkittävää on, että jalkojen tuista tuli perustava osa New Balancea ja kenkienvalmistusta.

Pysynyt Yhdysvalloissa

New Balance on yksi harvoista yrityksistä, jotka eivät ole kokonaan siirtäneet toimintaansa pois Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Noin neljäsosa kengistä valmistetaan vielä Yhdysvalloissa, Massachusettsin ja Mainen tehtailla. Samalla kun monet muut jättiläismäiset kenkienvalmistajat siirtävät toimintansa ulkomaille, edistää New Balance niin työmahdollisuuksia kuin ympäristöäkin pitämällä tuotantonsa alkuperäismaassa. 90-luvun puolivälissä kokonaiset 70% kengistä valmistettiin Yhdysvalloissa, mutta kymmenen vuotta sitten tämä luku kääntyi ympäri ja kengistä 70% tuotetaan Kiinassa.

Kestävä kehitys

Ympäristö on New Balancen keskipisteessä ja yritys panostaa muun muassa suunnittelun, kehityksen ja tuotannon ympäristövaikutuksiin kohdistuviin koulutuksiin. Yritys tekee tiiviisti analyysejä päätöksiä ja antoisaa ympäristötyöskentelyä varten. Kaikki vaiheet suunnittelusta tuotantoon on sopeutettu ympäristöä ajatellen ja New Balancen materiaalivalinnatkin heijastuvat siitä. He työskentelevät ahkerasti löytääkseen valmistusprosesseissa käytettäviä haitallisia aineita vähentääkseen niistä aiheutuvia päästöjä. Tulevaisuudessa New Balancen tavoite on, että heidän tuotteensa eivät jättäisi mitään jätteitä ja niistä tulisi osa täysin kestävää kehitystä.

New Balance Footwayllä

Tunnetko, että juoksuhimosi ottavat vallan? Tai tarvitsetko uudet urheilukengät salille? Footwayltä löydät paljon malleja, joissa on paljon hyviä puolia eri käyttötarkoituksiin. Täältä löydät yli 100 paria kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Etsi uudet suosikkisi ja lähde asfaltille, pusikoiden keskelle, uusiin paikkoihin ja uusille ihanille lenkkipoluille. New Balance myy kuin häkä yhdestä syystä: ne on tehty juoksuun, pitäen jalat huomion keskipisteessä ja ne on suunniteltu parhaan mahdollisen treenikokemuksen saavuttamiseksi.

Julkaisuja aiheesta New Balance
N
Nattaporn -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
515 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

204 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK