Name It Kengät Netistä

0 osumaa

Name it kengät tanskalaisella ammattitaidolla

Name it kengät huolehtivat lapsen jaloista parhain mahdollisin tavoin. Nämä ovat kengät, joiden huomaan voit antaa lapsesi jalat! Tanskalainen Name it on valmistanut ja myynyt lasten vaatteita ja jalkineita jo vuodesta 1986 lähtien. Vankka ammattitaito auttaa luomaan kenkävalikoimia, joissa panostetaan sekä mukavuuteen että tyylikkyyteen. Minkälaiset kengät sinä valitset lapsellesi? Name it!

Name it kengät täynnä mukavuutta ja modernia tyylikkyyttä

Name it kengät ovat kulkeneet nykyisellä nimellään vuodesta 2008 lähtien. Tätä ennen vuonna 1986 perustetun yrityksen kenkävalikoima oli nimeltään EXIT. Etsitkö lapsellesi mukavia, modernin tyylikkäitä kenkiä? Ovatko iloisella kuosilla tai värityksellä varustetut jalkineet sinun valintasi, vai ennemminkin yksivärisen pelkistetyt enemmän sinun juttusi? Valitse Footwayn valikoimasta lapsellesi tai nuorellesi mieluisat, jaloille mukavat Name it kengät.

Name it kengät urbaaniin kaupunkimiljööseen

Name it kengät sopivat erinomaisesti kaikkeen vapaa-aikaan, yhtä hyvin niin kesäisten shortsien, mukavien farkkujen kuin kauniiden mekkojenkin kanssa käytettäviksi. Tämän lisäksi kengät voi yhdistää juhlavampiinkin asuihin. Name it kengät sopivat urbaaniin kaupunkimiljööseen tyylikkään viimeistellyllä muotoilullaan ja trendikkäillä kuoseillaan. Valikoimasta löydät lapsille ja nuorille suloiset Name it ballerinat, coolit tennarit, bootseja ja kaikkea muuta siltä väliltä.

Name it kengät verkossa Footwayllä

Etsitkö lapsellesi mukavia, modernin tyylikkäitä kenkiä? Iloisella kuosilla varustettuja vai ennemminkin yksivärisen pelkistettyjä? Valitse Footwayn valikoimasta lapsellesi tai nuorellesi mieluisat Name it kengät ja lapsellasi on jalassaan mukavat, tyylikkäät kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×