Viking, Naiset, Kengät

112 osumaa

Säänkestävät naisten Viking kengät Footwaylta

Norjalainen Viking on jo vuodesta 1920 lähtien erikoistunut vedenkestäviin kumisaappaisiin sekä muihin kenkiin, jotka on kehitetty sopimaan Pohjoismaiseen ilmastoon. Kaikki Vikingin saappaat ja kengät ovat käytännöllisiä ja kestäviä, pitäen käyttäjänsä jalat kuivina säästä riippumatta. Ainutlaatuinen Gore-Tex kerros pitää jalat lämpiminä ja kuivina samalla, kun se myöskin pitää jalat hengittävinä. Viking valmistaa kestäviä kenkiä aikuisille ja lapsille ja tarjoaa laajan valikoiman vedenkestäviä kenkiä jokaiseen vuodenaikaan. Footwaylta löydät monipuolisen valikoiman naisten Viking kenkiä.

Viking kenkien lähes satavuotinen tarina

Vikingin kenkien ansiosta olet aina valmis seikkailuun luonnossa ja kaupungilla - säästä riippumatta. Monen eri valmistusteknologian ansiosta Viking kengät kestävät kylmää ja märkää. Kaikki alkoi 1920-luvulla kun A/S Askim Gummivare Fabrikk perustettiin Norjassa. Kesti vain neljä vuotta kunnes tehdas jo valmisti yli 600 000 paria kenkiä, ja niitä alettiin viedä Norjan lisäksi myös muualle Eurooppaan. 1950-luvulla yritys oli yksi Norjan menestyneimmistä ja 20 vuotta myöhemmin valmistus siirrettiin kokonaan Aasiaan. Viking on brändi, jonka suosio on jatkanut kasvuaan vuosi vuodelta. Vikingin kengät keräävät suosiota monipuolisten mallien ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta vielä tänäkin päivänä.

Tukevat Viking kengät jokaiseen säähän

Monipuolisesta ja kattavasta valikoimasta löydät Viking kengät jokaiseen tarkoitukseen. Oletpa sitten menossa vaellukselle tai kaipaat todella lämpimiä talvikenkiä tai tukevia kumisaappaita - Viking tarjoaa loistavan vaihtoehdon jokaiseen tilanteeseen. Kestävät Viking kengät pitävät säätä, joten voit keskittyä tärkeisiin asioihin ilman, että jalat kärsivät! Useimmat suositut Viking kengät valmistetaan ainutlaatuisella Gore-Tex teknologialla, jonka ansiosta jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Hengittävät Viking kengät ovat myös loistava vaihtoehto talvikengiksi. Viking talvikengissä käytetään UGC ( Ultimate Grip Concept)-tekniikkaa, joka antaa pohjalle hyvän pidon ja vähentää liukastumisen riskiä. Pohjassa on myös todella hyvä vaimennus ja vakaus. Viking thermo -kengät pitävät jalat lämpiminä jopa -40 asteessa! Eri ilmastoista ja säätiloista selviävät Viking kengät valmistetaan erilaisia teknologioita hyödyksi käyttäen, mutta riippumatta siitä mitkä kengät valitset, tulet varmasti olemaan niihin tyytyväinen. Vikingin mallistostamme löydät monenlaiset saappaat, kumisaappaat, tennarit ja sandaalit. Kengät ovat paitsi käytännölliset, myös todella mukavat jalassa. Valikoimasta löytyy varmasti kengät jokaiseen tyyliin, klassisen mustista saappaista hauskoihin keltaisiin tai suloisen vaaleanpunaisiin - täydelliset piristämään sadepäiviä! Viking talvisaappaissa selviät kovemmassa pakkasessa ja vaelluskengät pitävät jalat keveinä pitkillä seikkailuilla.

Osta naisten Viking kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät monipuolisen valikoiman naisten Viking kenkiä. Meillä varmistut siitä, että sinuakin miellyttävä malli on aina varastossa, minkä lisäksi kaikissa kengissä on hintatakuu. Footwaylla ostaminen on helppoa ja joustavaa, sillä tarjoamme aina tilauksiimme maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan sekä ilmaisen palautuksen. Voit siis huoletta ostaa upeat ja jalkojasi monin tavoin palvelevat Viking kengät ja sovittaa niitä rauhassa kotona ilman kiireistä ostopäätöstä. Tilaa oma kestävä Viking-suosikkiparisi jo tänään!

Julkaisuja aiheesta Viking
M
Maria -
M
Miska -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

112 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK