Naisten Vagabond Kengät Netistä

290 osumaa

Naisten upeat Vagabond kengät Footwaylta

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, jonka tavoitteena on luoda tyylikkäitä jalkineita ja inspiroida ihmisiä ympäri maailman. Vagabondin ainutlaatuisessa studiossa syntyy päivittäin uusia tyylejä, joista huokuu Vagabondin klassinen muotoilu sekä laadukkuus, kestävyys ja upeat yksityiskohdat. Footwaylta löydät satoja ihania naisten Vagabond kenkiä, moneen eri makuun ja tilanteeseen sopien. Klassiset Vagabond kengät kestävät tyylikkäinä käytössä vuodesta toiseen.

Klassista ja kestävää – Vagabondilla on pitkä ja asiantunteva historia

Ruotsalainen Vagabond perustettiin jo 50 vuotta sitten, ja alkujaan se valmisti vain miesten kenkiä. 1990-luvulla Vagabondilla oli Portugalissa ja Italiassa designtoimistonsa, joiden ympäristöstä se myös keräsi inspiraatiota. Etelä-Eurooppa oli omiaan kehittämään valmistustekniikkaa, löytämään suunnitteluun inspiraatiota sekä oppimaan enemmän kenkien valmistuksesta. Tänä päivänä Vagabond valmistaa myös upeita ja ajattomia naisten jalkineita ja tarjoaa moderneja naisten kenkiä klassisella designilla. Naisten ja miesten Vagabond kenkiä myydään 42 eri maassa ympäri maailman. Vagabondin suunnittelun takana on tuoda high fashion -trendit arkikäyttöön - Vagabond nostaakin arkisen tyylin upean klassiseksi ja tyylikkääksi. Vagabond kengät valmistetaan jokapäiväiseen käyttöön, joten oleellista kengissä on mukavuus ja kestävät materiaalit. Kaikki Vagabond kengät suunnitellaan luovassa toimistossa Varbergissa ja valmistetaan Vietnamissa. Vagabondilla inspiraatiota kenkätuotantoon kerätään elokuvista, musiikista ja arkkitehtuurista.

Vagabond – helppoa yhdisteltävyyttä ja upeita yksityiskohtia

Vagabond valmistaa kenkiä jokaiseen tyyliin ja jokaiseen vuodenaikaan. Laajasta ja jatkuvasti muuttuvasta valikoimasta löydät sandaaleja, avokkaita, nilkkureita ja mukavia kävelykenkiä. Naisten Vagabond kengissä koet laadun jokaisella askeleella ja kengät kestävät hyvin käytössä. Vagabond luottaa klassisiin ja kestäviin materiaaleihin, ja monet kengistä valmistetaan aidosta nahasta ja mokkanahasta. Vagabondin kengissä salaisuus on yksityiskohdissa. Kengän yleisilme on aina helposti yhdistettävä, raikas ja klassinen, mutta kengän yksityiskohdat nostavat sen vielä korkeammalle tasolle. Vagabondin kengät sopivat ajattoman designinsa puolesta moneen tyyliin ja tyylikäs suunnittelu pysyy trendikkäänä vuodesta toiseen. Naisten Vagabond kengät ovat kauniit, käytännölliset ja kestävät. Upeasta valikoimasta löytyvät niin klassiset mustat avokkaat toimistolle, sirot ja kauniit sandaalit kaupungille kuin talven kylmää kestävät, tukevat nilkkuritkin. Riippumatta siitä minkälaista kenkää etsit, löydät sen takuuvarmasti Vagabondin monipuolisesta valikoimasta.

Osta tyylikkäät Vagabond naisten kengät netistä Footwaylta

Me Footwaylla rakastamme upeita ja tyylikkäitä Vagabond kenkiä! Todella laajasta valikoimastamme löydät satoja upeita Vagabond kenkiä jokaiseen tilaisuuteen - ympäri vuoden. Footwaylla ostaminen on aina helppoa ja joustavaa. Meiltä saat maksuttoman toimituksen, 180 päivän avokaupan sekä myös tarvittaessa maksuttoman palautuksen. Footwaylla tarjoamme aina hintatakuun ja asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua missä vain, myöskin vinkkaamaan lisää upeista kengistämme, jos kaipaat apua päätöksentekoon. Footwaylta löydät varmasti etsimäsi kengät monien upeiden kenkien joukosta. Sinunkin suosikkimallisi löytyy aina varastostamme, joten voit huoletta rakastua uusiin kenkiin - saat ne kotiisi aina nopeasti toimitettuina!

Sivu 1 / 5

290 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×