Varrettomat tennarit, Naiset

37 osumaa

Reebok kengät - pelikentiltä kaduille ja naisten jalkaan

Reebok on yksi maailman suurimmista urheilukenkien ja urheiluvaatteiden valmistajista. Eivätkä Reebokin kengät ole suosittuja vain urheilussa, vaan ne näkyvät jatkuvasti myös trendeissä ja muodissa. Tyylikäs ja toimiva muotoilu sekä kenkien mukavuus tekevät Reebok-kengistä loistavan valinnan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Reebok on panostanut erityisesti tuotekehittelyyn ja tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia urheilujalkineita. Reebok valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä kenkiä, jotka tekevät urheilusta entistä mukavampaa ja jokaisesta askeleesta mukavan ja keveän.

Ikoninen Reebok – monipuoliset klassikkokengät naisille

Reebok sai alkunsa Iso-Britanniassa 1800-luvun lopulla, kun Joseph William Foster aloitti juoksukenkien valmistuksen. Pariisin vuoden 1924 kesäolympialaisissa lähes kaikki brittiläiset urheilijat käyttivät Fosterin kehittelemiä kenkiä. Vuonna 1958 Fosterin lapsenlapset nimesivät yhtiön uudelleen ja yrityksen nimeksi tuli Reebok, eteläafrikkalaisen antiloopin mukaan. 1980-luvulla aerobic-boomi levisi ympäri maailman ja Reebok sai suuren suosion valmistamillaan Freestyle-kengillä, jotka olivat suunnattu aerobicia harrastaville naisille. Reebokin kasvoiksi nousikin Gin Miller, joka oli nainen Step Aerobicsin takana. Vuonna 2005 Adidas osti Reebokin mutta säilytti sen alkuperäisen nimen. Yrityskaupan seurauksena kaksi urheilujättiläistä yhdistyi ja Adidas korvasi Reebokin NBA:n sponsorina. Reebok on panostanut jo alusta alkaen moneen eri urheilulajiin ja se on kannattanut. Reebok on noussut tärkeäksi tekijäksi monessa eri lajissa. Viime aikoina Reebok on jälleen ollut mukana uuden lajin, Crossfitin, kehityksessä. Sen ansiosta Reebokista on tullut yksi johtavista Crossfitin varusteiden valmistajista.

Reebok-kengät naisten katumuodin ykköseksi

Reebokin lukuisista kengistä moni on löytänyt tiensä myös populaarikulttuurin pariin. 1980-luvun aerobic-boomin seurauksena suosituksi tulleet Freestyle-kengät löysivät tiensä muun muassa Mick Jaggerin jalkoihin musiikkivideolla Dancin’ in the streets, jonka Jagger teki yhdessä David Bowien kanssa. Vuonna 1989 Reebok julkaisi Pump-mallin, josta tuli supersuosittu. Kenkä suunniteltiin alkujaan koripallokengäksi mutta siitä siitä tuli ehdoton katumuodin hitti. Myös vuonna 2010 lanseerattu Reebok Zig kerää katseita upean sivuprofiilinsa ansiosta. Reebokin kengät tarjoavat urheiluun suorituskykyä ja muotiin upeita naisten vapaa-ajan kenkiä, joita on helppo yhdistää niin rentoihin treenivaatteisiin kuin trendikkäisiin revittyihin farkkuihin ja minitoppeihin.

Tilaa Reebok -naisten kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät laajan valikoiman upeita Reebok-kenkiä. Meiltä voit valita lukuisten mainioiden tennareiden, urheilukenkien ja juoksukenkien valikoimasta omat suosikkisi. Footway tarjoaa sinulle Reebok-kenkiä monen eri mallisena ja värisenä. Riippumatta siitä, minkälaista kenkää etsit, uskomme, että tulet varmasti löytämään sen Footwaylta. Kenkien ostaminen Footwaylla on helppoa ja joustavaa. Tarjoamme sinulle 180 päivän avokaupan, jonka ansiosta sinulla on runsaasti aikaa tehdä lopullinen ostopäätöksesi. Mikäli tilaamasi tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen meille veloituksetta. Tilatessasi kengät Footwaylta, toimitamme ne sinulle ilman toimituskuluja. Tarjoamme sinulle myös hintatakuun. Tilaa nyt omat trendikkäät Reebok -naisten kengät Footwaylta ja nauti jokaisesta askeleesta!

UUTUUS
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UUTUUS
Sivu 1 / 1

37 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK