Korkeavartiset tennarit, Naiset

7 osumaa

Laatua joka askeleella – naisten Ecco-kengät Footwaylla

Upean klassiset Ecco-kengät puhuvat puolestaan. Kenkien tyylikäs ja ergonominen muotoilu, klassinen viimeistely sekä laadukkaat materiaalit ovat selkeästi Ecco-kenkien kulmakivet, joihin kenkien huima suosio perustuu. Kengät ovat mukavat jalassa ja malleja sekä värejä löytyy varmasti jokaiselle. Mikäli arvostat laatua ja ajatonta tyyliä, valitse silloin kengät Eccon mallistosta. Footwayn valikoimasta löydät lukuisia Eccon naisten jalkineita, joihin taatusti ihastut! Eccon sandaalit ovat aivan ehdottomat kesäisillä kaupunkilomilla, syksyn työmatkoille sopivat ihanan pehmeät Eccon matalapohjaiset kengät ja talvella jalkoja lämmittävät Eccon talvikengät. Valikoimasta löydät myös naisten Ecco-korkokengät ja ballerinat niin toimistoon kuin juhliinkin.

Ecco-kengät – tanskalaisesta pikkukylästä maailmanlaajuiseksi kenkäilmiöksi

Tanskalainen Karl Toosbuy perusti Eccon pienessä Bredebron kylässä vuonna 1963 ja keskittyi aluksi valmistamaan naisten kenkiä. Maailmanmaineeseen merkki nousi seuraavan vuosikymmenen lopulla pehmeän ja mukavan Ecco Joke -kenkämallin ansiosta. Edelleenkin valmistettavaa Joke-kenkää seurasi useita muita menestyskenkiä ja yritys kasvoi voimakkaasti. Vuonna 1980 Ecco saavutti ensimmäisen virstanpylvään ja myi vuodessa yli miljoona kenkäparia. Nykyisin Ecco työllistää 20 000 henkilöä ympäri maailman ja on edelleen Toosbuyn perheen omistuksessa. Eccon kenkiä ja nahkatuotteita valmistetaan samoin periaattein kuin alkuvuosinakin. Tavoitteena on valmistaa laadukkaita kenkiä, jotka istuvat hyvin jalkaan, ovat kestäviä ja ammattitaidolla tehtyjä. Vuonna 2013 Ecco-kenkiä myytiin 20 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Tyylikäs muotoilu ja laadukas materiaali - Ecco-kengät naisille

Kaikki Ecco-kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten kestävästä nahasta. Ecco tunnetaan parhaiten laadukkaista ja käytännöllisistä tuotteistaan. Ecco valmistaa kenkiä sillä ajatuksella, että kengät on tarkoitettu aktiiviseen käyttöön. Näin ollen niiden ei tule olla ainoastaan tyylikkäät vaan myös todella mukavat jalassa. Ecco tarjoaa naisille monipuolisen valikoiman ajattomia kenkiä, jotka istuvat hyvin jalkaan ja kestävät hyvin käyttöä. Etsitkö esimerkiksi mukavia tennareita, kävelykenkiä tai tyylikkäitä avokkaita? Löydät nämä ja sadat muut naisten kenkämallit Eccon mallistosta Footwaylta. Värivalikoimassa ovat mukana niin klassiset värit kuin trendikkäät muotiväritkin.

Tilaa naisten Ecco-kengät vaivattomasti ja nopeasti Footwaylta

Footwaylta löydät satoja upeita Ecco-kenkiä jokaiseen tilaisuuteen. Eccon upeat ja ajattomat avokkaat pitävät jalkasi virkeänä pitkän työpäivän ajan ja klassiset nahkaiset nilkkurit lämmittävät jalkojasi talven pakkasissa. Lenkkipolulla jalkasi nauttivat Eccon juoksukenkien vaimennuksesta ja kävelykengät tukevat jokaista askeltasi. Ecco on onnistunut yhdistämään kengissään tyylikkään muotoilun ja ergonomisen istuvuuden. Valitse nyt Footwayn valikoimasta haluamasi Ecco-kengät, tee tilaus ja pian pääset sovittamaan kenkiä kotonasi! Footwayn tarjoaman 180 päivän palautusoikeuden ansiosta sinulla on runsaasti aikaa tehdä lopullinen ostopäätös. Mikäli et jostain syystä halua pitää tilaamaasi tuotetta, palauttaminen hoituu vaivattomasti. Tiesitkö, että toimitukset ja palautukset ovat meillä maksuttomia? Haluamme tehdä kenkien shoppailusta mahdollisimman mukavaa ja helppoa ja toivomme, että nautit ostoksilla olemisesta kanssamme!

Uutuudet
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK