Korkeavartiset tennarit, Naiset

565 osumaa

Korkeavartiset tennarit – klassikon uusi muunnelma

Tennarit ovat moderni klassikko, joita on vuosien varrella päivitetty tavallisista tennareista piilokorolla tai designilla, jossa varsi yltää jalassa korkeammalle. Korkeita tennareita voi käyttää sekä arkisin että juhlavamman hameen kanssa. Tyylikkäät, korkeavartiset tennarit nostavat minkä tahansa asun tasoa ja niitä voi käyttää suurimman osan vuodesta, sillä ne ovat hieman tavallisia tennareita lämpimämmät. Ne valmistetaan usein ohuesta, kevyestä nahkasta – mutta myös tekstiilistä. Lisäksi on olemassa piilokoroilla varustettuja nk. wedge-tennareita, jotka saavat sinut näyttämään pidemmältä ilman, että joudut kulkemaan epämukavissa koroissa.

Korkeavartiset tennarit säällä kuin säällä

Korkeavartiset tennarit eivät ole ainoastaan mukavat, vaan ne myös sopivat yhteen lähes kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Pirteät, valkoiset tennarit sopivat yhteen sinisten farkkujen tai hameen kanssa. Jos taas haluat käyttää tennareitasi syksyllä tai sadesäällä, sinun tulisi ostaa nahkasta – tai muusta kosteutta hylkivästä materiaalista – valmistetut tennarit. Korkeat, koroilla varustetut tennarit on helppo yhdistää useimpiin vaatteisiin, ml. hameisiin ja mekkoihin, mutta voit yhdistää tummat tennarit myös työvaatteisiisi.

Uusi versio

Tennarit valmistettiin alun alkaen urheilussa ja muissa vastaavissa aktiviteeteissa käytettäviksi ja niiden pohja onkin usein kumia, joka on riittävän joustavaa urheiluun. Myös korkeavartiset tennarit ovat useimmiten näin valmistetut, vaikka on olemassa myös versioita, joissa on korko. Korkeat, piilokorolliset tennarit teki tunnetuksi Isabel Marant muutamia vuosia sitten ja sen jälkeen, kun hänen designinsa suosio kasvoi, samanlaisia tennareita alkoi ilmestyä kaikkialle. Tätä nykyään ne ovatkin uusi klassikko ja useimmat merkit valmistavat ainakin yhtä versiota korkeista tennareista. Löydät mm. korkeita tennareita merkeiltä Bianco, Vagabond ja monet muut.

Korkeat tennarit netistä Footwaylta

Footwaylla on monia erityyppisiä korkeavartisia tennareita, aina arkeen sopivista kengistä niihin, jotka voit pukea yllesi mekon tai farkkujen kanssa. Footwaylla on yli 100 eri vaihtoehtoa korkeita tennareita, esim. merkeiltä Guess ja Esprit. Voit etsiä tennareita valikoimastamme värin tai tuotemerkin perusteella, jos tiedät, mitä etsit. Päivitämme modernia valikoimaamme jatkuvasti – jos etsit korkeavartisia tennareita, löydät etsimäsi siis helposti.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kim Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 10

565 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK