Korkeavartiset sneakerit, Naiset

12 osumaa

Sneakersaappaat – uusi muoti-ilmiö

Tennarisaappaat ovat matkalla suositummaksi vaihtoehdoksi kuin perinteiset saappaat. Tähän on syynä tennarisaappaiden modernimpi ulkonäkö: ne tuovat freesin tuulahduksen vaatekaappiisi. Mutta tennarisaappaiden suosioon on myös käytännöllisempi syy kuin glitteri. Materiaalinsa vuoksi ne ovat huomattavasti kevyemmät kuin tavalliset nahkasaappaat, mutta toimivuudeltaan tuskin ollenkaan huonommat. Siksi nämä kengät sopivat useimpiin elämäsi tilanteisiin.

Kenkä, joka sopii useimpiin tyyleihin

Tennarisaappaat sopivat paremmin tämän hetken muotihousuihin kuten leggingsseihin, sillä ne ovat sirommat kuin klassiset nahkasaappaat. Erityisesti pojat näyttävät johtavan tätä uutta tennariliikettä, mutta myös tytöille löytyy monia vaihtoehtoja. Valikoimassa on kaikkea saappaista korkealla tai matalalla varrella saappaisiin nauhoituksella tai ilman. Valittavanasi on myös runsaasti eri värejä, kuvioita ja materiaaleja. Yhdistä tennarisaappaat kireiden farkkujen kanssa luodaksesi makean vapaa-ajan tyylin. Tai miksi et yhdistäisi paria matalampia saappaita lyhyeen mekkoon saadaksesi kauniin, boheemin chic-tyylin?

Makeampi versio klassisista treenikengistä

Jokainen omistaa parin lenkkareita, mutta mitä tehdä kun ulkona sataa ja on kylmä? Silloin ei jalkaan kannata vetää tavallisia lenkkareita, ja juuri tällöin tennarisaappaat tulevat kuvaan. Joidenkin mielestä ne ovat laiskasti suunniteltu kenkä. Miksei suunnitella suoraan kunnollista saapasta? Joidenkin mielestä ne eivät näytä kivalta tai esteettisesti hyvältä. Mutta muun muassa Nike on näyttänyt, että päinvastainen on totta, ja antanut kenkätyypille paikan uusimmissa mallistoissaan. Myös muut merkit kuten Converse, Vans, Creative Recreation ja New Balance ovat suunnitelleet omat versionsa viime sesonkeihin. Nyt useimmat ovat ymmärtäneet, että tämä trendi on tullut jäädäkseen. Asiakkaat rakastavat lenkkareitaan ja he rakastavat saappaitaan. Miksi emme yhdistäisi molempien parhaita puolia?

Sneakersaappaat Footwaylta

Footwaylta löydät laajan valikoiman erilaisia tennarisaappaita, joille on käyttöä jokaisessa tilanteessa. Sadoittain malleja merkeiltä kuten Hummel, Viking, Tommy Hilfiger ja G-Star Raw, jotka ovat auttaneet luomaan vakavasti otettavan trendin!

Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK