Kiilakorkotennarit, Naiset

11 osumaa

Kiilakorkotennarit: täällä jäädäkseen

Vuosi oli 2012. Designer Isabel Marant esitteli uuden versionsa sneakereista – ja se levisi kuin metsäpalo. Kiilakorkotennarit ovat elegantti versio urheilukengistä, ja tänä päivänä ne ovat must-tuote jokaisen trendsetterin vaatekaapissa. Parhaiten ne sopivat rock star -tyyliin, ja ovathan ne upeat!

Pue kiilakorkotennarit oikealla tavalla

Nämä tennarit antavat jaloillesi hieman lisäpituutta, ja siksi ne sopivat parhaiten lyhyen hameen tai shortsien pariksi. Voit tietysti käyttää niitä myös esimerkiksi farkkujen tai leggingsien ja kivan paidan kanssa. Jos haluat olla todella tyylikäs, muista sääntö numero yksi mitä kiilakorkoihin tulee: housujen tulee jatkua aina kenkiin asti. Muista myös, että tennarit puhuvat omasta puolestaan – yhdistä jännittävän väriset kiilakorkoiset tennarit skinny-farkkuihin ja yksiväriseen toppiin luodaksesi muodikkaan ja yhdenmukaisen tyylin, joka sopii useimpiin vapaa-ajan puuhiin.

Kiilakorkosneakerit ja diskokuningatar-look

Pari platform-tennareita on täydellinen valinta, kun lähdet ulos tanssimaan – sinun tulee vain yhdistää ne oikeaan asuun. Värikäs huivi sopii erinomaisesti asusteeksi, ja suuret korvakorut luovat oikean diskokuningatar-tyylin. Jos haluat tuoda personaasi esiin, voit myös yhdistää asuun hatun pisteenä i:n päälle. Varo yhdistämästä kenkiä suuriin käsikoruihin tai näyttävään vyöhön, sillä ne vievät huomiota pois kengistä ja luovat helposti liian räikeän kokonaisuuden. Kangastennarit ovat tyylivarma valinta, joka on aina muodissa. Ne sopivat parhaiten söpön mekon pariksi keväisin, kun illat alkavat olla valoisampia ja haluat viettää aikaa ulkona ja juhlia elämää ystäviesi ja rakkaidesi kanssa.

Kiilakorkotennarit netistä Footwaylta

Meiltä Footwaylta löydät laajan valikoiman killakorkotennareita viimeistelemään tyylisi. Esimerkiksi: - G-Star Raw Astral Strap harmaassa mokkakankaassa kauniilla valkoisilla yksityiskohdilla ovat erinomainen valinta, jos haluat olla urheilullinen, mutta silti tuoda romantiikkaa asuusi. Kokeile yhdistää ne kukkamekkoon tai skinny-farkkuihin. - Guess FL1FB2 – klassinen malli, joka on sekä elegantti että sporttinen. Sopivat yhtä hyvin juhlaan kuin päivään kaupungilla tai vieraillessasi ystävän luona. - Via Vais Syd – upeat kiilakorkotennarit sinulle, joka rakastat lisätä jännittäviä yksityiskohtia asuusi. Valitse malli, joka sopii sinulle parhaiten – tai mikset ostaisi useampia? Kiilakorkotennarit ovat muoti-ilmiö, joka on täällä jäädäkseen ja luonnollinen valinta nuorekkaaseen vaatekaappiin."

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vanzo
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Banetta
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK