Sneakerit ja urheilukengät, Naiset

5 109 osumaa

Naisten sporttiset sneakerit ja urheilukengät

Etsinnässä uudet sporttiset jalkineet? Me Footwaylla olemme koonneet yhteen yli 6000 paria erilaisia sneakereita ja urheilukenkiä, joten kun sanomme, että tarjoamme jokaiselle jotakin, me todella tarkoitamme sitä. Meiltä löydät niin monikäyttöisiä korkea- ja matalavartisia tennareita, tyylikkäitä korollisia sneakereita kuin myös korkealaatuisia juoksu- ja treenikenkiä… Ja kaikki tämä löytyy lukemattomissa eri väreissä, kuoseissa ja materiaaleissa. Laadukkaiden tuotemerkkien kirjosta puhumattakaan! Jos siis etsit jaloillesi mukavia jalkineita tennareiden tai muiden sporttisten kenkien muodossa, tervetuloa tutustumaan Pohjoismaiden suurimman kenkäkaupan valikoimaan!

Pidä sneakerit ja urheilukengät puhtaina

Kaikkia kenkiä tulee huoltaa, jos niiden haluaa säilyvän käyttökuntoisina mahdollisimman pitkään. Säännöllinen puhdistaminen estää likaa pinttymästä ja on helppo ottaa tavaksi vaikkapa eteisen viikkosiivouksen yhteyteen. Suosittelemme käsittelemään kengät niiden materiaalille sopivalla, likaa ja vettä hylkivällä suoja-aineella ennen käyttöönottoa, sillä näin kengät pysyvät puhtaina pidempään. Muuten oikeat hoito-ohjeet riippuvat pitkälti kengät valmistusmateriaalista, ja jokaisella valmistajalla onkin omat vinkit kenkiensä kunnossapitoon. Urheilukengät ja sneakerit on usein valmistettu synteettisestä materiaalista, jonka puhdistamiseen yleensä riittää kostea liina ja mieto puhdistusaine. Jos kenkiä käyttää paljon, niitä kannattaa myös tuulettaa aika ajoin, ja monissa urheilukengissä on irrotettava pohjallinen, jonka voi pestä jopa pesukoneessa.

Trendikkäät sneakerit ja urheilukengät ovat monikäyttöiset

Sporttinen tyyli on edelleen uskomattoman trendikästä. Tyylirajojen rikkominen on sallittua – jopa suositeltavaa! – ja iso kontrastin luominen hyvin muodikasta. Voitkin siis aivan huoletta vetää tennarit tai jopa lenkkarit jalkaan kesämekon kanssa. Kuumana kesäpäivänäkin tässä asussa jaksaa kiertää kaupunkia ilman, että jalat väsyvät! Farkkujen kanssa menevät oikeastaan kaikki erilaiset tennarit ja sneakerit, ja erilaisilla väreillä saa luotua erilaista fiilistä. Valkoinen on varman tyylikäs ja ajaton valinta, ja tuo asuun raikkautta, kun taas värikkäät sneakerit tuovat kokomustaan asun piristystä. Kiilakorkoiset sneakerit ovat oiva valinta pillifarkkujen kanssa – korot tuovat ryhtiä, ja jopa juhliin sopivia sneakereita on nykyään vaikka millä mitalla. Kuka sanoi, että tyyli ja mukavuus eivät voisi kulkea käsikädessä?

Tilaa uudet sneakerit tai urheilukengät näppärästi netistä Footwaylta

Footwayn laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat sneakerit tai urheilukengät. Etsintää helpottamaan olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi koon, mallin tai värin mukaan. Näin löydät uudet suosikkikenkäsi entistä nopeammin. Tilaaminen onnistuu helposti muutamalla klikkauksella, ja pikaisen toimituksemme ansiosta pääset sovittamaan uusia kenkiä nopeammin kuin uskotkaan! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja siksi kaikilla kengillämme on 180 päivän avokauppa – voit siis rauhassa sovittaa kenkiä omassa kodissasi ja varmistaa, että olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi. Jos kengät eivät jostain syystä vastaa odotuksiasi, tarjoamme myös helpon ja maksuttoman palautuksen. Uskomme kuitenkin vakaasti, että tuhansien kenkien joukossamme odottavat myös sinun uudet suosikkikenkäsi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 86

5109 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK