Crocsit, Naiset

181 osumaa

Muovitossut – kengät, jotka valloittivat maailman myrskyn lailla

Monet rakastavat niitä ja aivan yhtä moni vihaa niitä. Ne ovat saaneet risuja ja ruusuja. Niitä on kutsuttu kenkämarkkinoiden parhaimmiksi ja huonoimmiksi. Mutta yksi asia on varmaa: me kaikki tunnemme ne. Muovitossut ovat tämän vuosikymmenen puhutuin kenkäilmiö. Jos tarvitaan kenkiä, joissa on hyvä kävellä ja joita voi käyttää joka säällä, nämä tossut ovat hintansa väärtit.

Tossut, joita jalkasi tulevat rakastamaan

Muovitossut, tai Crocsit kuten useimmat niitä kutsuvat alkuperäismerkin mukaan, on suunniteltu sinulle, joka haluat olosi olevan mukavan missä oletkaan. Ne ovat toimivat yhtä hyvin kotisohvalla kuin metsäretkelläkin. Oletko menossa märkään ympäristöön? Muovitossut sopivat niin kuivaan kuin kosteaankin ympäristöön. Oletko menossa rannalle tai uimaan? Muovitossut on helppo putsata hiekasta ja suolavedestä, ne jalassa on helppo kävellä hiekassa ja ne estävät sinua liukastumasta. Ilma kiertää tossuissa hyvin, joten jalkasi hikoilevat vähemmän lämpimällä säällä, ja materiaali on tehty niin, että kävely on mukavaa, vaikka jalkasi olisivatkin hieman kipeät.

Muovitossujen nimi

Muovitossut saivat ruotsalaisen nimensä, foppatofflor, jääkiekkopelaaja Peter ""Foppa"" Forsbergilta. Hän satutti akillesjänteensä. Siitä alkoi pitkä kenkäparin etsintäoperaatio, sillä monet kengät sattuivat jalassa. Hän löysi Crocsit, ja niistä tuli nopeasti hänen suosikkikenkänsä, sillä ne mahdollistivat liikkumisen ilman kipua. Hän lanseerasi kengät kotimaassaan Ruotsissa, ja koska hän oli itse mukana monessa mainoskuvassa, kenkiä alettiin kutsua Foppatoffloreiksi.

Muovitossut netistä Footwaylta

Footwaylta löydät yli 200 erilaista muovitossumallia kaikille perheenjäsenille. Valikoimassamme on sekä värikkäitä tossuja lapsille että yksivärisiä tossuja töihin ja kaupungille. Elokuva- ja tv-hahmot ovat myös suosittuja kuvioita lasten malleissa, ja Footwaylta löydät hahmoja kuten: -Frost -Autot -Hello Kitty -Star Wars -Plane Chocolate Ainoa asia, mitä tarvitset rakastuaksesi näihin tossuihin, on niiden kokeileminen. Kun kerran huomaat, kuinka mukavalta ne tuntuvat jalassa ja kuinka helpot ja käytännölliset ne ovat, et koskaan halua käyttää toisia kenkiä.

Jump
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jump Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

181 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK