Sandaalit ja tohvelit, Naiset

2 642 osumaa

Sandaalit ja tohvelit, naisellisen arjen ja juhlan pelastus

Sandaalit ja tohvelit saattavat ensi ajatukselta tuntua toisilleen kaukaisilta kenkäsukulaisilta, mutta ovat lähempänä toisiaan kuin olet ehkä tullut ajatelleeksikaan! Molempiin on helppo sujauttaa jalka kiireessäkin, ja molemmat ovat usein etenkin pohjoismaisessa säässä suosittuja sisäkäytössä. Lisäksi sekä sandaaleissa että tohveleissa mukavuus on usein erittäin tärkeä kriteeri. Tästä syystä viihtyisät ja jalkoja ihanasti hellivät sandaalit ja tohvelit ovatkin ehkäpä suosikkikenkiämme! Meiltä löydät muun muassa erilaiset naisille suunnitellut flip flopit, trendikkäät gladiaattorisandaalit, ihanan lämminvuoriset tohvelit sekä pitkillekin kävelyille uskomattoman mukavat sporttisandaalit.

Oikeanlainen hoito pitää uudet sandaalit ja tohvelit käyttökunnossa pidempään

Kuten kaikista kengistä ja vaatteista, myös sandaaleista ja tohveleista kannattaa pitää huolta, jos niistä haluaa nauttia vielä mahdollisimman pitkään. Kenkien huoltaminen on helppoa ja nopeaa, kunhan mielessä on oikeat vinkit sekä käytössä kunnolliset välineet. Likaa ja vettä hylkivä suoja-aine on näppärä apu kenkien ulkopinnan suojaamiseen: käsittely kannattaa tehdä ennen uusien kenkien käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen. Oikeanlainen huolto riippuu suurimmaksi osaksi tohveleiden tai sandaalien valmistusmateriaalista. Synteettiset materiaalit ovat kestäviä ja helppo puhdistaa, ja usein kostea liina riittää lian irrottamiseen niistä. Mokkapinta puolestaan ei kestä kosteutta, ja mokan puhdistamiseen onkin olemassa omat, erityiset aineet. Olipa sandaalien tai tohveleiden materiaalina mikä tahansa, jos ne puhdistaa säännöllisesti, lika ei pääse pinttymään ja jalkineiden käyttöikä pitenee.

Sandaalit ja tohvelit ovat trendikäs valinta

Mukavuus ja elämästä nauttiminen on nyt trendikkäämpää kuin koskaan. Ja mikä toisikaan arkiaamuihin tai viikonlopun brunssihetkeen yhtä yksinkertaista luksusta kuin ihanan pehmeät, pörröiset ja lämpimät tohvelit? Aamurutiinitkin hoituvat varmasti helpommin, kun jalat ovat tohveleissa, eivätkä kylmää lattiaa vasten. Sandaalit ovat tietysti trendikkäimmillään kesällä tai esimerkiksi rantalomalla, jos lähdet Suomen talvea pakoon lämpimimmille seuduille! Gladiaattorisandaalit ovat trendikäs valinta ja sopivat loistavasti yhteen esimerkiksi mekon kanssa. Mukava, boheemi tyyli on trendikäs valinta festareille ja rentoihin kesäjuhliin, ja mikä henkisikään tätä fiilistä paremmin kuin sandaalit ja kevyt, tuulessa liehuva maksimekko!

Tilaa itsellesi uudet sandaalit tai tohvelit kätevästi netistä Footwaylta

Footwayn laajasta, yli 2000 tohveli- ja sandaaliparin valikoimasta, löydät varmasti myös juuri sinun tarpeisiisi sopivat jalkineet. Hakua helpottamaan löydät sivustomme vasemmasta laidasta näppärän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaa esimerkiksi värin, merkin tai koon mukaan. Uusien kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaaminen onnistuu muutamalla klikkauksella ja nopean toimituksemme ansiosta pääset testaamaan uusia kenkiäsi pikemmin kuin uskotkaan. Koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, tarjoamme kaikkiin ostoksiin 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit rauhassa miettiä ostopäätöstäsi. Jollet jostain syystä ole täysin tyytyväinen uusiin kenkiisi, on niiden palauttaminen sekä helppoa että maksutonta. Me kuitenkin uskomme, että löydät uudet suosikkijalkineesi juuri Footwaylta!

Flora Black
UUTUUS
Flash Black
Jump
Rio Fuxia
Sivu 1 / 45

2642 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK