Lämminvuoriset talvisaappaat, Naiset

125 osumaa

Meillä Footwayllä on saappaita moniin eri käyttötarkoituksiin. Mutta useimmat ajattelevat luultavasti kumisaappaita tai korkeita mokkasaappaita - tässä, sitä vastoin löydät meidän lämpimimmät saappaamme. Ne on tehty pitkiä talvipäiviä, lumileikkejä ja jäisiä urheilulomia varten.

Älä anna kylmän pysäyttää itseäsi

Aika, jolloin toiminnallisuus ja muotisuuntaukset olivat ristiriidassa, on ohi. Tänään sinun ei tarvitse valita tyylikkästä tai lämmintä. Timberland, Sorel ja Kavat ovat vain muutamia niistä merkeistä, joilla on asiantuntemusta pitää kylmä poissa, samalla kun saappaat ovat todella kauniit. Emmehän halua minkään niin yksinkertaisen kuin kylmän estää meitä olemasta pitkään ulkona. On olemassa todellakin vähän asioita, jotka ylittävät tammikuisen murskaavan kylmän mutta aurinkoisen kimalluksen. Muutamat asiat tekevät näistä saappaista hieman lämpimämmät ja paremmin sopivat talveen kuin muut saappaat. Pysy mukana, niin katsomme niitä lähemmin!

Ihanaa villaa

Villa on eläinperäinen kuitu, se tulee siis eläinkunnasta. Villasta on tullut suosittu siksi, että se sitoo kosteutta tulematta märäksi, ja siksi voi lämmittää vaikka on kastunut. Monilla eläimillä on villaa niin, että aina villa ei ole lampaasta - myös vuohet, kamelit, kaniinit ja laamaeläimet tuottavat villaa. Paitsi villan kosteutta sitovia ominaisuuksia, on olemassa lukuisia muita asioita, joiden vuoksi rakastamme tätä materiaalia. Lian on vaikea tunkeutua villaan ja näin puhdistus helpottuu oleellisesti. Ja sen ansiosta, että villassa on niin paljon happea, se puhdistaa suurimmaksi osaksi itse itsensä. Ei siis ole ihmeellistä, että esimerkiksi lammas voi olla ulkona melkein missä säässä hyvänsä ja nauttia siitä.

Herkullista nahkaa

Nahka on yleisimpiä materiaaleja kenkien valmistuksessa. Nahkoja on useita eri tyyppejä riippuen siitä, kuinka eläimen nahkaa on käsitelty ja jalostettu. Timberland on yksi monista tuotemerkeistä, joka suunnittelee kauniita, luotettavia saappaita - täydellisiä talveen. Ja monet heidän saappaistaan tehdään nahasta. Täytyy kuitenkin muistaa, että sappaiden hoito on vielä tärkeämpää, jos saappaasi on tehty nahasta - materiaali voi vioittua talven räntäkeleissä. Osta hoitosuihketta ja kenkärasvaa.

Upeaa kumia

Kumi on tunnetusti vettähylkivää. Ja vain vettähylkivyys ja pari vuorillisia kumisaappaita saa sinut valmiiksi kaikkiin ajateltavissa oleviin talviseikkailuihin. Vincent-tuotemerkki on yksi monista, jotka valmistavat vuorillisia saappaita neopreenistä. Se on kumiseos, jota käytetään muun muassa märkäpuvuissa, johtuen sen kyvystä pitää vettä ja samanaikaisesti eristää lämpöä.

Toivomme, että löydät uudet talvisaappasi täältä Footwayltä. Meillä on loppujen lopuksi yli 250 tähän luokkaan kuuluvaa paria - niin että luultavasti sinunkin lämminvuoriset saappaasi ovat niiden joukossa. Onnea etsintään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

125 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK