Korkeat nilkkurit, Naiset

4 osumaa

Ten Points -naisten kengät - Skandinaavista laatua maailmalle

Ruotsalaisen Ten Points -merkin kengät tunnetaan skandinaavisesta muotoilusta ja laadustaan. Ten Points tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja ajattomia naisten sandaaleja, avokkaita, ballerinoja ja saappaita. Kenkien muotoilu on pelkistettyä ja hienot yksityiskohdat viimeistelevät kenkien kauniin ulkomuodon. Ten Points -kengät eivät ole pelkästään tyylikkäät, vaan ne ovat myös mukavat jalassa. Jokainen kenkä valmistetaan ensisijaisesti mukavaksi ja kävelyä kestäväksi. Klassinen muotoilu tulee kaupan päälle. Laadukkaista materiaaleista valmistetut Ten Points -kengät toimivat tyylikkään ja ajattoman pukeutumisen kulmakivenä, jossa kengät täydentävät klassista pukeutumistyyliä. Ten Points -kenkien värivalikoima on myös klassinen, joskin joukosta löytyy upeita herkullisia väripilkkuja sekä kenkämalleja, joissa on ihanat trendikkäät korot!

Upeat Ten Points -naisten kengät - klassikko jo ensimmäisestä kengästä lähtien

Ten Points perustettiin vuonna 1983 Ruotsin Norrtäljessä. Mies merkin takana on Antonio Goncalves ja ensimmäinen Ten Points mallisto lanseerattiin vuonna 1985. Visio oli luoda laadukkaita kenkiä, jotka korostavat käyttäjänsä persoonallisuutta ja saavat jokaisen tuntemaan itsensä erityiseksi. Ensimmäinen mallisto oli suurmenestys ja designia kehitettiin jokaisen uuden sesongin mukaisesti. Trendien seuraamisesta ja niiden luomisesta tuli nopeasti tuotemerkin pääasiallinen suunnittelustrategia. Viime vuosien aikana on yrityksen kengistä tullut yksi eniten ostetuista kenkämerkeistä Skandinaviassa. Ten Points tarjoaa skandinaavista suunnittelua ja kenkien mukavuuteen on panostettu erityisesti. Ten Pointsin kaikki kengät valmistetaan huolellisesti käsityönä Euroopassa, suurin osa Portugalissa. Tämän johdosta jokainen kenkä on ainutlaatuinen. Koko valmistusprosessi nahan valitsemisesta ja muotoilusta palojen ja osien yhdistämiseen tehdään käsin. Tämän lisäksi suuri osa kengistä valmistetaan kasviparkitusta nahasta ja kaikki kengissä käytettävät nahat tulevat Euroopasta. Ten Points -kengät huokuvat laatua.

Käsintehtyä laatua - Ten Points -kengät naisille

Vaikka Ten Points panostaa huolelliseen ja yksilölliseen valmistusprosessiin, valmistavat he kuitenkin useita erilaisia ja erimallisia kenkiä. Ten Pointsilta löydät saappaat, sandaalit, tennarit, nilkkurit ja monia muita malleja. Ten Points -kenkiä on myös saatavana upeissa väreissä, joten löydät aina vaihtoehdon joko piristämään tyyliä tai tuomaan siihen klassisen ripauksen ajatonta muotoilua. Laajasta valikoimasta löydät myös kengät jokaiseen vuodenaikaan ja jokaiseen asuun. Kun etsit ajatonta ja klassista kenkää, joka on helppo yhdistää asuun kuin asuun, valitse Ten Point. Upeasta valikoimasta löytyy kengät jokaiseen makuun.

Osta tyylikkäät naisten Ten Points -kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät upean valikoiman klassisia ja tyylikkäitä Ten Points kenkiä jokaiseen makuun. Ostaminen on helppoa ja sinua on aina valmiina auttamassa ystävällinen asiakaspalvelumme. Verkossa ostaminen on mukavaa ja helppoa ja meillä Footwaylla on aina nopea toimitus. Footwaylla asiakas on keskipisteenä ja tämän johdosta tarjoamme aina 180 päivän palautusoikeuden, ilmaisn toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Kaikilla kengillämme on hintatakuu. Footwaylta löydät uusimpien trendien lisäksi loistavia tarjouksia. Tutustu laajaan Ten Points -valikoimaan Footwaylla ja ihastu!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Giacarta
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK