Nike, Naiset, Kengät

361 osumaa

Nike-kengät naisille - maailman tunnetuin urheilumerkki

Yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä Nike valmistaa tänään urheilukenkiä joka lähtöön: vapaa-ajan kenkiä, juoksukenkiä, jalkapallokenkiä, golfkenkiä, koripallokenkiä ja monia muita. Harva jalkineiden valmistaja on saavuttanut samanlaisen kulttistatuksen ja jatkuvasti kasvavan suosion, eikä loppua Niken suosiolle näy. Ei ole vaikeaa nähdä Niken vaikutusta nykypäivän maailmaan - Niken tuotteita edustavat monen eri lajin huippu-urheilijat, Nike näkyy elokuvissa, musiikissa ja siitä on tullut pysyvä osa nykyajan populäärikulttuuria. Sanoiko joku Air Jordan? Jokainen ihminen on kuullut maailman tunnetuimmista tennareista - ja ne tunnetaan todennäköisesti paremmin kuin tennareille nimensä antanut koripalloilija Michael Jordan.

Nike - monta tietä menestykseen

Nike perustettiin vuonna 1964 Blue Ribbon Sports -nimisenä ja vuonna 1971 nimi muutettiin Nikeksi. Siitä lähtien yritys on kasvanut ja on tänään yksi maailman johtavista urheilutuotteiden valmistajista. Nike on tunnettu innovaatiosta, trendien luomisesta ja tuotemerkkitietoisuudesta. Nikella on täysin ainutlaatuinen kyky kertoa asiakkaille mitä he haluavat, jo ennen kuin he haluavat sen. Nike on myös ehdottomasti ansainnut paikkansa urheiluvaatteiden ja urheilukenkien jumalattarena. Niken kenkiä ja urheiluvaatteita käyttävät esimerkiksi Cristiano Ronaldo, Mo Farah, Rory McIlroy, Lebron James ja monet muut tunnetut henkilöt. Entiset huippu-urheilijat, kuten Steve Prefontaine ja Michael Jordan ovat myös tehneet merkin kanssa yhteistyötä. Steve Prefontaine, jonka valmentaja oli Bill Bowerman, oli mukana perustamassa Nikea. Se oli yksi niistä tekijöistä, joiden vuoksi suuri “running boom” sai alkuunsa 1970-luvulla. Running boom jatkui 1980-luvun alkuun ja tänä aikana 25 miljoonaa amerikkalaista aloitti juoksuharrastuksen Prefontainen ja monen muun menestyneen juoksijan inspiroimana. Valtaosa näistä juoksuharrastajista juoksi todennäköisesti Niken kengissä. Yhteistyö Michael Jordanin kanssa tuotti tuloksena uskomattoman suositut Air Jordan -kengät, joiden ennätyksellisen räjähdysmäinen myynti on yksi Niken parhaimmista koskaan. Kaikki, iästä ja sukupuolesta riippumatta halusivat Air Jordan kengät - aivan kuten yhä tänäkin päivänä.

Nike kengät - ajattoman tyylikkäät urheilukengät naisille

Upeat Nike -naisten urheilukengät ovat tänä päivänä tunnettuja kevyestä muotoilusta, innovatiivisesta designista ja monipuolisuudesta. Juoksukengät, kuten Nike Free, Nike Flyknit ja Nike Air Zoom, näkyvät yhtä paljon kaupungin katukuvassa kuin ne näkyvät juoksuradoillakin. Moderni nainen arvostaa paitsi tyylikkyyttä myös mukavuutta ja käytännöllisyyttä kengissä. Nike tarjoaa monta upeaa vaihtoehtoa, jotka soveltuvat niin arkeen kuin urheiluunkin. Kun on Niken kengät jalassa, askel tuntuu kevyeltä ja mukavalta. Niken kengät viimeistelevät tyylin.

Naisten Nike-kengät netistä Footwaylta

Footwaylta löydät satoja upeita Nike-kenkiä naisille. Laajasta valikoimasta löytyy Nike Air Max, Nike Air Force, Nike Lunarglide, Nike Free 5.0, ihan vain muutamia mainitaksemme. Uusien Nike-kenkien ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Footwaylla ostoksien tekeminen on aina helppoa ja joustavaa. Tarjoamme 180 päivän ilmaisen palautuksen, ilmaiset toimituskulut ja hintatakuun.

Julkaisuja aiheesta Nike
Carola -
Sandra Gustafsson, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 7

361 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK