Loaferit, Naiset

234 osumaa

Loaferit – mukavat kengät, joilla on paljon persoonallisuutta

Nimi ”loaferit” yhdistetään usein miesten klassiseen kenkämalliin, mutta nykyään niitä valmistetaan sekä miehille että naisille. Loaferit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Niiden etuna on, että ne tuntuvat uskomattoman mukavilta jalassa ja ne voidaan yhdistää niin pukuun, khakishortseihin kuin kauniiseen pellavahameeseenkin. Lisäksi ne ovat nauhattomat, joten jalan voi yksinkertaisesti liu’uttaa kenkään solmuista välittämättä. Vaikka loafereissa käyttömukavuus onkin etusijalla, upeista kengistä ei todellakaan puutu tyyliä. Niitä valmistetaan kaikista materiaaleista aina nahkasta tekstiiliin ja mokkanahkaankin asti. Myöskään koko ei ole ongelma, sillä loafereita valmistetaan sekä pienille että isommille jaloille.

Loaferit joka tilaisuuteen

”Loaferit” on kokoomanimi nauhattomille, mokkasiineja ja pistokkaita muistuttaville kengille. Voit käyttää niitä melkeinpä minkä tahansa asun kanssa, olitpa sitten lomalla tai matkalla töihin. Tämä kenkä sopii sekä nuorille että aikuisille, jotka etsivät mukavaa ja tyylikästä jalkinetta. Loaferit ovat avoimia kenkiä, joten jalat pysyvät viileinä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, mutta jos etsit klassista kenkää, joka sopii yhteen useimpien vaatteiden kanssa, suosittelemme klassista, vaaleasta tai tummasta nahasta valmistettua muunnelmaa.

Lontoosta tyylillä

Sana "loafer" on peräisin Pohjois-Amerikasta ja kengän muotoilu onkin lähes identtinen klassisiin mokkasiineihin verrattuna. Kaikkien aikojen ensimmäisen loaferin kuitenkin loi kenkävalmistaja Wildsmith Loafer Lontoossa vuonna 1847. Alun alkaenkin vapaa-ajankengäksi tarkoitettu ”penny-loafer” kasvatti suosiotaan siinä määrin, että esim. Yhdysvalloissa niitä alettiin käyttää yhdessä puvun kanssa. Ajan myötä muut kenkävalmistajat alkoivat suunnitella erivärisiä ja -mallisia loafereita. Kengän etuosan klassiset hapsut ovat sittemmin muuttuneet aidon loaferin tunnusmerkiksi, mutta nykyään näissä kengissä voi olla jopa metallisia glam-yksityiskohtia, jotka ovatkin antaneet nimen aivan uudentyyppiselle loaferille, ”Gucci”-loaferille.

Loaferit netistä Footwayltä

Footwayllä on runsas valikoima nahkaisia ja mokkanahkaisia loafereita sekä miehille että naisille. Löydät valikoimasta niin Riekerin, Bugattin kuin Marc O'Polonkin korkea- ja matalakorkoisia malleja, jotka sopivat täydellisesti sekä työ- että vapaa-ajan-asuihin. Käytännöllisen hakukoneemme avulla voit säästää aikaa valitsemalla värin, koon ja tuotemerkin ennen kuin tutustut valikoimaan tarkemmin.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Soft 5 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Moda Blk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

234 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK