Kangaskengät, Naiset

309 osumaa

Kangaskengät – rentoon tyyliin

Kangaskenkiä ajatellaan usein vapaasti suunniteltuina kenkinä, jotka on valmistettu kankaasta ja kumipohjasta, ja joita useimmiten käytetään kesäisin. Mutta kangaskenkäpari voi olla paljon muutakin kuin vain vapaa-ajan kenkävalinta. Nykyään voi löytää kokonaisen maailman tennareita, slip-in-kenkiä, espadrilloseja ja sandaaleja, joita voi käyttää niin arkena kuin juhlassa. Tarjolla on myös esimerkiksi erittäin hienoja pehmeästä kankaasta valmistettuja malleja, joissa on ylellisiä yksityiskohtia nahasta ja mokasta. Parilla kunnollisia sukkia kangaskenkiä voi käyttää pitkälle syksyyn asti.

Kenkä, jonka huokuu designia ja mukavuutta

Koska kangaskenkien suunnittelun säännöt eivät ole kiveen hakattuja, on helppo löytää juuri omaan vaatekaappiin sopiva kenkäpari. Kenkiä valmistetaan monia eri malleja aina moderneista tennareista klassisiin Ranskan inspiroimiin sandaaleihin, mikä selittää kenkien suosion sekä nuorien että vanhempien joukossa. Kengät myös hengittävät, mikä on erityisen tärkeää kesäisin. Kangaskengät ovat huomattavasti viileämmät kuin muut kengät, ja ne voi usein pestä pesukoneessa, jos ne likaantuvat tai alkavat haista. Koska ne on valmistettu kankaasta, ne myös kuivuvat nopeasti eivätkä menetä muotoaan pesussa.

Kumitehtaasta kenkätehtaaksi

Kun amerikkalainen Marquis Mills Converse avasi kumitehtaan Maldenissa, Massachusettsissa, 1900-luvun alussa, hän tuskin aavisti, että se johtaisi tämän päivän johtavan kangaskenkämerkin, Converse Rubber Shoe Companyn, avaamiseen. Monella tapaa Conversesta on tullut lähtökohta kangaskenkien valmistukselle. Nykyään kangaskenkiä myydään nauhoilla ja ilman, matalalla ja korkealla korolla, moderniin sporttiseen ja klassisen eleganttiin tyyliin. Tyypillisestä urheilijan vapaa-ajan kengästä kangaskenkä on muovautunut yleiskengäksi, jota käyttävät monet myös urheilumaailman ulkopuolella.

Kangaskengät netistä Footwaylta

Footwaylla on laaja valikoima kangaskenkiä aina klassisista tennareista muodikkaisiin slip-in-malleihin kauniissa kuviokankaissa. Sivuillamme on myös helppo vierailla. Valitse vain kokosi, ja voit tutustua eri merkkeihin ja kenkätyyppeihin. Footway tarjoaa sadoittain malleja Tommy Hilfigerilta, Gantilta, Bensimonilta ja monilta muilta vähemmän tunnetuilta merkeiltä. Footway on tunnettu toimitusajoistaan ja hyvästä palvelustaan, mikä tekee yrityksestä yhden suurimmista alan toimijoista!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Baysic Gold
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

309 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK