Juhlakengät, Naiset

221 osumaa

Juhlat tulossa?

Oletko aikeissa ostaa kengät juhlakauteen, häihin, 30-vuotisjuhliin, uudeksi vuodeksi tai johonkin muuhun juhlavaan tilaisuuteen? Mahtavaa! Me Footwayllä olemme kaivaneet esille hienoimmat kenkämme kaikkiin hienoihin tilaisuuksiin. Juhlakengät ovat ne jotka tekevät sinun tyylisi viimeisen silauksen.

Juhlakenkiä naisille

Pari korkokenkiä on luonnollinen valinta isoihin juhliin. Footwayltä löytyy useita eri malleja ja suosituimmat mallit tulevat Werner Kern Bridalilta, Supertrashilta ja Donna Girliltä. Isoimpiin juhliin jossa mies pukeutuu frakkiin ja sinulla on päällä tanssiaismekko, sopii tilaisuuteen värikkäät sandaletit tai pumpsit, älä unohda että mekon tulisi ulottua koko matkan lattiaan asti eikä kengistä näkyä kuin vilaus silloin tällöin. Jos olet menossa illallisjuhliin sopii kiiltävät juhlakengät tilaisuuteen hyvin. Kiiltävät ja lakatut kengät sopivat myös hyvin tilaisuuksiin jossa on rennompi pukukoodi.

Juhlakenkiä miehille

Hyvin istuva puku, smokki tai frakki, kaikki sopivat hyvin yhteen juhlakenkien kanssa. Meiltä löydät valikoiman hyvistä merkeistä ja suosituimpia ovatkin Loake, Ecco ja Dahlin. Nykyään voi jo leikkiä vähän kenkien kanssa mutta useimmiten oletetaan että miehillä on mustat juhlakengät. Hanki pari aitoa nahkaa, tai ehkä mokkaa? Jos haluat tehdä elegantin vaikutuksen harmaassa puvussa, hanki itsellesi konjakin ruskeat juhlakengät pariksi, vaikutus on taattu. Ei väliä millaisia kenkiä etsit mutta meiltä löydät kengät juhlaan kuin juhlaan varmasti. Meiltä löytyy kenkiä silkissä, mokassa, nahassa, korkeilla sekä matalilla koroilla.

Juhlakenkiä lapsille

Jos molemmat äiti ja isä ovat hienosti pukeutuvia voi lapsellakin olla hiema tyylikkäämpi asu. Tämä ei ole mikään tietenkään pakko ja sehän riippuu myös lapsen iästä. Mutta pari hienoja lasten kenkiä ovat aina katseenvangitsijat, pienelläkin. Meidän suosituimmat lasten kengät juhliin tulevat Wildflowerilta ja Marco Bossilta. Teini-ikäisiä koskee sama, he pukeutuvat hieman vapaammin, ehkä jopa farkkuihin jotka sopivat rennompiin juhliiin.

8053
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Polley Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
You Bbk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 4

221 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK