Naisetadidas Originals Matalapohjaiset Kengät

8 osumaa

adidas Originals -kengät trenditietoisille naisille

Etsitkö tyylikkäitä naisten sneakereita ja urheilukenkiä? Suuntaa siinä tapauksessa katseesi adidas Originals -merkkiin! adidas Originals on tunnettu mukavista ja trendikkäistä kengistä ja olemme varmoja, että löydät uudet suosikkisi merkin naisten mallistosta. Maailman yhtenä johtavana urheilutuotteiden valmistajana adidas tarjoaa adidas Originals -mallistollaan urheilukenkien tekniset vaatimukset täyttäviä kenkiä sekä upean malli- ja välivalikoiman. Naiset voivat pukea adidas Originals -kengät niin treenitrikoiden kuin mekonkin kanssa ja näyttää molemmissa tyyleissä yhtä hyvältä. Tutustu nyt mallistoon ja löydä omat suosikkisi!

adidas Originals – pesutuvasta maailman maineeseen

Dasslerin veljesten perustama adidas sai alkunsa pienessä saksalaisessa kaupungissa vuonna 1924. Veljesten äidin pesutuvassa aluksi toiminut yritys toimi nimellä Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Pari vuosikymmentä myöhemmin veljesten tiet erosivat ja Adi Dassler perusti uuden urheilukenkätehtaan ja rekisteröi sen nimellä adidas Sportschuhfabrik. Kolmella raidalla koristeltu kenkämalli patentoitiin ja loput adidaksen taipaleesta kohti urheilumaailman huippua onkin historiaa. Adidas Originals on vuosikymmenten aikana kehittänyt useita ikonisia malleja ja luonut puitteet uusille urheilukenkien trendeille. Kenkämalleista adidas Originals Stan Smith, adidas Originals Superstar ja adidas Originals Gazelle ovat adidas Originals -suosikkeja vuodesta toiseen.

Monikäyttöiset ja kestävät adidas Originals -jalkineet

Yksi adidas Originals -merkin suosion syistä on sen valikoiman monikäyttöisyys. Vielä muutamia vuosia sitten sneakerit nähtiin vain osana urheiluasuja, mutta adidas on ollut yksi tulevaisuuden suunnannäyttäjistä ja sen ansiosta kolme raitaa ovat nyt tuttu näky missä tahansa liikutkin. Valikoimistamme löydät mukavat adidas Originals -jalkineet näiden tuttujen raitojen kera sekä lukuisia adidas Originals -kenkämalleja myös ilman raitoja. Lukuisista eri malleista ja laajasta värivalikoimasta sinun on helppo löytää juuri sinulle ja sinun tyyliisi sopivat naisten adidas Originals -kengät. Monipuolisuutensa vuoksi voit yhdistää sneakerit helposti rentoon urheiluasuun mutta voit myös säväyttää ja pukukoodin niin salliessa sujauttaa sneakerit vaikkapa juhlamekon pariksi! Kenkien materiaaleina on käytetty mallista riippuen sekä aitoa nahkaa että synteettisiä materiaaleja. Kun hoidat kenkiäsi käyttämällä materiaalille soveltuvia hoitotuotteita, saat nauttia adidas Originals -kengistäsi pitkään.

Tilaa naisten adidas Originals -kengät helposti Footwaylta!

Haluatko täydentää kenkäkaappisi valikoimaa uudella adidas Originals -kenkäparilla? Klikkaa itsesi monipuoliseen naisten adidas Originals -valikoimaamme, johon kuuluu sekä juoksukenkiä, sneakereitä että tennareita jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Footway tarjoaa adidas Originals -kenkien klassisemmat mallit sekä tuoreet uutuudet, kolmella raidalla tai ilman, jotta pysyt aina trendien aallonharjalla! Footwaylta tilatessasi voit rauhassa sovittaa kenkiä kotona ja varmistaa, että kengät sopivat jalkaasi ja että ne sopivat yhteen myös vaatteidesi kanssa. Mikäli et jostain syystä halua pitää tuotetta, palauttaminen on helppoa ja maksutonta. Me Footwaylla pyrimme aina siihen, että olet tyytyväinen ostokseesi ja tarjoamme sinulle helpon tavan tehdä ostoksia juuri silloin kun sinulle sopii!

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK