Matalapohjaiset kengät, Naiset

2 559 osumaa

Naisten matalapohjaiset kengät jokaiseen tyyliin

Matalapohjaiset kengät ovat oiva valinta moniin eri tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Matalissa kengissä jalatkaan eivät väsy yhtä helposti kuin esimerkiksi korkokengissä, minkä lisäksi kengät ne on usein myös korkeampia kenkiä helpommat sujauttaa kiireessäkin jalkaan – lähes yhtä helpot kuin sandaalit. Matalapohjaisissa kengissä malleja, materiaaleja ja värejä löytyy naiselle kuin naiselle, ihan joka lähtöön. Valikoimastamme löydät matalapohjaisina muun muassa ihanat ballerinat, hurmaavat slip on -kengät, tyylikkäät loaferit sekä paljon erilaisia kävely- ja juhlakenkiä. Lähes 3000 matalapohjaisen kenkäparin valikoimastamme löydät varmasti myös juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat, suloisen upeat naiselliset jalkineet!

Näin pidät matalapohjaiset kengät kunnossa

Kenkiä kuin kenkiä tulee huoltaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät siisteinä ja ehjinä. Jos olet löytänyt uudet lempikenkäsi, miksi et maksimoisi niiden käyttöikää? Säännöllinen puhdistaminen on helppo ottaa tavaksi esimerkiksi eteisen siivouksen yhteydessä, ja se todella auttaa pitämään kengät käyttökunnossa pidempään. Likaa ja vettä hylkivät käsittelyaineet ovat erinomainen tapa suojata kenkiä. Suosittelemme toistamaan käsittelyn aina puhdistamisen jälkeen. Kenkien yksityiskohtaiset puhdistamisohjeet riippuvat pitkälti käytetyistä materiaaleista: esimerkiksi mokkaa ei tulisi puhdistaa vedellä, vaan pelkästään pehmeällä kankaalla tai mokkaharjalla. Synteettiset materiaalit ja nahka taas kestävät myös kostealla rätillä puhdistamista. Säännöllinen tuulettaminen on hyvä tapa pitää kengät raikkaina, etenkin jos käytät kenkiä paljon tai jos helteellä jalat pääsevät hieman hikoamaan.

Matalapohjaiset kengät ovat käytännöllinen vaihtoehto

Useat matalapohjaiset kengät ovat meille kesäkenkiä – paljaat nilkat tai ohut, kankainen materiaali eivät oikein sovi yhteen loskan tai pakkasen kanssa. Sirot ballerinat tai ajattoman tyylikkäät loaferit ovatkin varmasti monen luottojalkineet kesäisin. Ne sopivat niin pitkälahkeisten housujen, shortsien kuin mekkojenkin kanssa. Tyylikkäät ballerinat ovat myöskin käytännöllinen vaihtoehto korkokengille: esimerkiksi kesähäissä jalat eivät väsy yhtä nopeasti, kun jalassa ovat korkojen sijaan ballerinat. Erilaiset matalapohjaiset kengät sopivat kuitenkin käyttöön myös muina vuodenaikoina esimerkiksi toimistoon. Talvikengät eivät välttämättä ole tarvittavan tyylikkäät tai ovat liian lämpimät käytettäväksi koko päivän sisätiloissa. Myös talvisaikaan matalapohjaiset kengät on helppo pakata mukaan töihin ja sujauttaa jalkaan toimistolle saapuessasi.

Tilaa itsellesi matalapohjaiset kengät helposti Footwaylta

Me Footwaylla uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat paitsi erinomaisia tuotteita myös ensiluokkaista asiakaspalvelua. Shoppailemisen tulisi olla helppoa ja hauskaa! Uusien suosikkikenkiesi löytämisen helpottamiseksi olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata valikoimaamme esimerkiksi mallin, koon tai värin mukaan. Näin löydät myös matalapohjaiset kengät entistä helpommin. Tilaaminen onnistuu käden käänteessä, ja lähetämme tilauksesi matkaan mahdollisimman nopeasti. Tarjoamme sinulle 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit varmistaa, että kengät vastaavat odotuksiasi. Voit rauhassa sovittaa niitä kotonasi kaikkien suosikkiasujesi kanssa! Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, kenkien palauttaminen on paitsi helppoa myös maksutonta. Tilaa uudet, matalapohjaiset suosikkikenkäsi jo tänään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 43

2559 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK