Matalakorkoiset avokkaat, Naiset

279 osumaa

Matalakorkoiset avokkaat – vaatekaappisi luottotuote

Matalakorkoinen avokas on yleisnimi kaikille kengille, joiden korko on alle viisi senttimetriä. Usein ajatellaan, että matalakorkoisia kenkiä tehdään vain perinteisissä väreissä ja leveämmissä malleissa. Mutta se ei ole totta! Tänä päivänä valmistetaan hurjan paljon erilaisia matalakorkoisia kenkiä, joita voit käyttää niin arkena kuin juhlassa. Jos olet väsynyt korkeiden korkojen kipeyttämiin jalkoihin, ovat matalakorkoiset avokkaat täydellinen valinta. Muoto ja tyyli ovat samoja kuin korkeakorkoisten kenkien. Korko on kuitenkin selkeästi matalampi ja tukevampi kantapääsi alla. Sekä värejä että designeja on laaja valikoima aina klassisista 50-luvun avokkaista muodikkaisiin blokki- tai kiilakorkoisiin kenkiin.

Kenkä, joka on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta

Matalakorkoiset kengät ovat monella tapaa kenkiä, jotka hehkuvat eleganssia ja naisellisuutta. Yhdistä pari platform-avokkaita söpöön minihameeseen tai hapsullisiin farkkushortseihin luodaksesi rennon arkityylin. Matalakorkoiset avokkaat sopivat erinomaisesti lyhyen hameen tai mekon kanssa, sillä ne luovat pituutta jalkoihisi. Pari laivastonsinisiä avokkaita sopii täydellisesti työasuun ja antaa tyyliisi ripauksen klassista eleganssia. Blokkikorot ja peeptoe antavat muodikkaamman vaikutelman, ja ovat täydellinen valinta, kun lähdet ulos ystäviesi kanssa.

Kenkä, jolla on pitkä historia

Korollisia kenkiä valmistettiin jo 1500-luvulla, ja sekä miehet että naiset käyttivät korkoja saadakseen muutaman senttimetrin lisää pituutta. 1800-luvun puolivälissä korkoja alettiin valmistaa eri korkuisina ja mallisina, ja 1900-luvulla korkokengistä muodostui tärkeä osa muotia. Kuitenkin vasta 1960-luvulla naiset alkoivat käyttämään matalakorkoisia kenkiä. Tänä päivänä säännöt siitä, miltä korkokengän tulee näyttää, ovat jo aikansa eläneet. Tärkeintä on, että viihdyt valitsemissasi korkokengissä, olivat ne sitten avokkaat matalalla stilettikorolla tai vaikkapa blokkikorolla. Kokonaisuus on tärkeintä, ja yhdistettynä oikeisiin vaatteisiin matalakorkoiset kengät ovat tyylikäs valinta.

Laaja valikoima matalakorkoisia avokkaita Footwaylta

Footwaylla on laaja valikoima matalakorkoisia avokkaita. Löydät kaikkea muodikkaista arkikengistä erilaisiin metallinhohtoisiin tai elegantteihin juhlakenkiin. Tuotemerkkien joukossa ovat muun muassa Rieker, Vagabond ja Steve Madden. Näiden lisäksi valikoimastamme löydät monta muuta valmistajaa, joilla kaikilla on sama tavoite: valmistaa kauniita matalakorkoisia kenkiä kaikkiin tilaisuuksiin!

Jolie Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pumps Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Alice Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

279 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK