Naisetkorkeakorkoiset Sandaletit

35 osumaa

Korkeakorkoiset sandaletit – muodikkaille naisille

Korkeakorkoiset sandaletit ovat klassikko, joka on pysynyt muodissa vuosien vaihtuessa. Tänä päivänä saatavilla on laaja valikoima eri malleja eri materiaaleissa, kuten nahassa, mokassa ja kauniisti kuvioiduissa kankaissa. Meidän aikanamme korkeakorkoiset sandaletit, jotka yhdistävät stilettikorot ja rennot sandaalit, ovat osoittautuneet suositummaksi kuin koskaan. Esimerkiksi monet muoti-ikonit ovat lanseeranneet uusia, freesejä mallistoja, joissa on paljon väriä ja kaunis design. Nykypäivänä korkeakorkoisia sandaletteja löytyy laaja valikoima, kaikkea metallinhohtoisista kengistä tai moderneista kiilakoroista klassisiin, neutraalin värisiin pareihin, jotka sopivat täydellisesti työasuun. Korkeakorkoiset sandaletit ovat trendi, joka ei näytä hiipumisen merkkejä.

Ihanteellinen juhlakenkä

Korkeakorkoiset sandaletit ovat täydellinen valinta lähes jokaiseen tilanteeseen, riippumatta siitä, käytätkö korkojasi arkisin vai juhlissa. Sillä, miten käytät niitä ja mihin asuun ne yhdistät, on suurin merkitys. Korkeakorkoiset sandaletit voivat olla erinomainen valinta, jos esimerkiksi haluat tehdä työasustasi naisellisemman. Pari sandaletteja sopii myös loistavasti skinny-farkkujen kanssa, tai polvipituisen mekon pariksi. Jos valitset sandaletit, joissa on avoin kärki, kannattaa valita asuusi esimerkiksi seksikäs paita, jotta kokonaisuus ei ole liian rento. Arkisempaan tyyliin voit valita kengät, joissa on matalampi tai kapeampi korko, tai vaikkapa kiilakorko.

Kenkä, jonka juuret löytyvät antiikin Roomasta

Aikaisimmat kuvaukset korkeista koroista löytyvät 3000 vuotta vanhoista egyptiläisten seinämaalauksista. Korollisia kenkiä käyttivät sekä naiset että miehet, useimmiten erilaisissa seremonioissa. Sandaletteja platformilla kutsutaan nimillä ""kothornoi"" tai ""buskins"". Ne ovat kenkiä, joissa oli korkea korkkipohja, ja joita käytettiin antiikin Kreikassa ja Roomassa.

Sandaletit Fotowaylta

Muodikkaista, klassisen värisistä puukengistä hieman seksikkäämpiin, kapeakorkoisiin malleihin, joita löytyy metallinhohtoisina – Footwaylla on laaja valikoima erilaisia malleja, värejä ja designeja. Meiltä löydät muun muassa suositut merkit kuten Rieker, Marc O'Polo ja Miss Sixty. Tarjolla on tietysti myös ruotsalaisten suunnittelijoiden aarteita uusilta trendsetter-merkeiltä. Löydä täydellinen kenkäpari Footwaylta!

Deery Lou
FEW LEFT
Creepy rose
FEW LEFT
Coral Reef
FEW LEFT
Kokomoan
FEW LEFT
Scary Prairie
FEW LEFT
Abby 04
FEW LEFT
Alaska
FEW LEFT
46590 Black
SALE
Kokomoan
FEW LEFT
46725 Black
SALE
Kokomoan
FEW LEFT
46590 Camel
SALE
Estee
FEW LEFT
30684 Black
SALE
46725 Gold
SALE
Whip
SALE
Sivu 1 / 1

35 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK