Ecco naisten kengät netistä

|

Sivu 1 / 4

Naistenkenkiä vuodesta 1963

Tanskalainen Ecco on valmistanut kauniita naistenkenkiä 1960-luvulta.Footwayllä on paljon kauniita kenkiä, jotka sopivat kaikkeen. Miksi ettutustuisi Ecco-saappaisiin tai bootseihin? Meillä on myös paljonurheilullisempia malleja niitä etsiville.

Kaunis nahka on kaiken perusta

Ecco valmistaa malleja, joissa on yksi yhteinen asia:laatu ja tyylikäs ja hyvännäköinen nahka. Ecco sekoittaa skandinaavistadesigntaustaansa muun muassa perustajan tyttären ja nykyisen toimitusjohtajanHanni Toosbuy Kasprzakin tekniseen osaamiseen. He yhdistelevät tehokkaastiarjen tarpeita high fashionista haettuihin tyyleihin. Hannin mies DieterKasprzak on yrityksen toimitusjohtaja, jolla on suunnittelijatausta ja hän esiintyyusein korkealla merkittävien kenkä- ja muotivaikuttajien listoilla. Hän jaHanni ovat yhdessä johdattaneet Hannin isän perintöä uusiin haasteisiin jauusiin, hyvännäköisiin kenkiin.

Nahkaa muualle kuin kenkiin

Yrityksellä on ollut monta vuotta aikaa oppia ja hioataitojaan nahasta. Eccolla on oma nahanjalostamo, joka parkitsee nahkaa monillemuillekin aloille, kun kengille. Monissa maissa sijaitsevissa nahkajalostamossahe tuottavat nahkaa muun muassa autoteollisuudelle ja urheiluteollisuudelle. Tänäpäivänä Ecco ei myy ainoastaan kenkiä, vaan myös hienoja nahkayksityiskohtia.Suurin osa nahanvalmistuksesta tehdään Hollannissa, Kiinassa ja Indonesiassa. Nahanjalostamoperustettiin Kiinaan pian sen jälkeen, kun Hanni otti omistuksen omiin nimiinsä.

Kansainvälistä osaamista

Eccon kasvaessa suureksi ja maailmanlaajuiseksi, onheillä enemmän paikkoja, joista hakea tietotaitoa. Nämä taidot yhdistyvätluovan laboratorion kanssa, jossa eri alkuperistä kotoisin olevat ihmisetkohtaavat, löytääkseen uusia perustuksia, joiden varaan rakentaa. Laboratoriossasuunnittelijat, johtajat, tuotantopäälliköt, myyjät ja ostajat tapaavat. Vain,jotta Ecco voisi ottaa huomioon ostajien toiveet ja sekoitella niitä tehokkaastiomiin vaistoihinsa ja tekniikkoihinsa. Toinen esimerkki yrityksen suunnitteluunliittyvistä ajatuksista on designkeskus Futura, joka sijaitsi ensin Tanskassa,mutta muutti Portugaliin vuonna 2009.

Pitkä prosessi

Ecco ei tosin aina ole omistanut kokokenkienvalmistusprosessia, vaan se alkoi vasta vuonna 2000, muutama vuosi senjälkeen kuin Hanni otti omistukseensa yrityksen isältään. Se osoittaa, kuinkapitkä prosessi myös suurten kenkienvalmistajien omistuspohja on. MeiltäFootwayltä löydät monia malleja, joista valita. Kaikkea naisten-, miesten- jalastenkenkiin. Kaikissa tyyleissä: lämpimiä, urheilullisia ja tyylikkäitä. Käytävasemmanpuolisia suodattimia löytääksesi suosikkisi nopeasti. Tai ryhdysurffailemaan ajan kanssa ja etsi rennosti. 

Ecco

Vähissä
Vähissä
Owando Black
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

236 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×