Naisetdr Martens Kengät Netistä

165 osumaa

Upeat Dr Martens -kengät naisille Footwaylta

Onko tässä ehkä jopa maailman tunnetuin kenkämerkki? Todennäköisesti. Dr Martens jatkaa vahvaa suosiotaan ja oli vuonna 2012 yksi kahdeksasta eniten kasvaneesta yrityksestä Iso-Britanniassa. Kestävien ja tukevien armeijahenkisten kenkien suosio on siis siirtynyt vanhoilta sukupolvilta nuoremmille. Footwaylta löydät lukuisia naisten Dr Martens -kenkiä niin perinteisissä Dr Martens -kenkien väreissä kuin uusissa trendiväreissäkin. Kaikki upeat Dr Martens -kengät ovat ainutlaatuisia, aivan kuten sinäkin. Toisen maailmansodan jälkeen syntynyt kenkämalli valloitti ensin kotona olleet naiset, sen jälkeen punkkarit ja nyttemmin mallit ovat nousseet kaikkien tuntemiksi trendikengiksi. Dr Martens on ehdoton ykkösvalinta syksyn kengäksi! Yhdistä se vaikka siistin bomberin ja pillifarkkujen kanssa.

Dr Martens - klassisen trendikkäät naisten kengät

Kun saksalainen sotilas Klaus Märtens vuonna 1945 satutti sodasta lomalla ollessaan jalkansa, havahtui hän huomaamaan, että tavallisen kengän tarjoama vaimennus ei ollut riittävä kipeälle jalalle. Tästä alkoi uusien kenkien kehitystyö, jossa Märtens käytti tukevaa nahkaa ja renkaissa käytetettyä materiaalia. Kengät tarjosivat haluttua tukea Märtensin jalalle, mutta kaupallinen kiinnostus heräsi vasta Märtensin ystävän, tohtori Herbert Funkin tullessa toimintaan mukaan. Kaksikko perusti yrityksen, avasi liikkeen 1950-luvun alussa Müncheniin ja yrityksen kengistä tuli suositut kotirouvien keskuudessa - jopa 80% kaikista myydystä kengistä menivät heille! Yritys laajensi toimintaansa Iso-Britanniaan ja siellä syntyi työkäyttöön suunniteltu kahdeksanreikäinen kenkä, jonka työläistaustaiset skinheadit ottivat 1960-luvulla omakseen. 1990-luvun alussa tuli grungemusiikki ja siihen liittyvään pukeutumiseen Dr Martens -kengät kuuluivat itseoikeutetusti. Nykyisin Dr Martenseja käyttävät kaikki - iästä ja sukupuolesta riippumatta!

Tukevat, trendikkäät ja tyylikkäät – Dr Martens -kengät sopivat naisten jokaiseen tyyliin

Riippumatta siitä mikä tyylisi on, takaamme sen, että Dr Martens -kengät sopivat myös sinulle! Kengät ovat paitsi todella tukevat ja tuntuvat mukavalta jokaisella askeleella, ne ovat myös uskomattoman siistit ja sopivat asuun kuin asuun. Laajasta valikoimastamme löydät Dr Martensit useissa eri malleissa ja väreissä. Mitkä Dr Martens -kengistä ovat sinun uudet lempikenkäsi? Ovatko ne ehkä pitkävartiset ja tummat Dr Martensin klassikot? Vai haluatko leikitellä väreillä ja valitset valkoisen tai pinkin parin? Dr Martensin laajasta valikoimasta löydät kenkiä jokaiseen vuodenaikaan. Kesäksi voit hankkia Dr Martens -sandaalit tai tennarit ja talveksi valitset lämpimät ja tukevat Dr Martensin talvikengät.

Tilaa omat naisten Dr Martens -kengät Footwaylta

Footwaylla haluamme tarjota täydelliset kengät jokaiseen tyyliin. Juuri tästä syystä olemme valinneet upean klassiset Dr Martensin naisten kengät laajaan valikoimaamme. Footwaylta löydät lukuisia Dr Martens -kenkämalleja, joten uusien lempikenkien on nyt helppoa! Footwaylla ostoksien tekeminen on aina kätevää ja joustavaa. Haluamme tehdä asiakkaiden ostokokemuksesta mahdollisimman mukavan ja tarjoamme siksi 180 päivän palautusoikeuden, hintatakuun ja ilmaisen toimituksen.

Julkaisuja aiheesta Dr Martens
A
Anonym -
K
Kaisa-Maria -
Näytä lisää julkaisuja
Combs Black
FEW LEFT
1460 Yellow
FEW LEFT
Pascal W/zip Tan
FEW LEFT
Sivu 1 / 3

165 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK