Korkeavartiset bootsit, Naiset

530 osumaa

Ihanan mallisia pitkävartisia kenkiä on olemassa paljon ja tietenkin niistä löytyy jotain kaikille meille, jotka rakastamme korkeavartisia kenkiä, lähinnä saappaita. Tähän olemme valinneet lämpimiä, korkeavartisia ja kauniita saappaita, jotka lämmittävät hyvin kylminä talvipäivinä.

Tässä voit nautiskella sellaisista tuotemerkeistä, kuten Ecco, Ilse Jacobsen, Bogs, Sorel, Viking, Timberland ja monet muut. Niille kaikille on yhteistä se, että niiden tarkoitus on jalkasi lämpimänä pitäminen ja että niissä on vähän vartta.

Kenkiä isoille ja pienille

Tästä löydät lapsille monen tuotemerkkisiä: muun muassa Superfit, Viking ja Kavat tekevät pitkävartisia kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti pitkiin päiviin ulkona lumessa. Superfitistä on tullut erinomaisen suosittu muun muassa lääkäreiden kanssa tehdyn yhteistyön vuoksi. Kengissä on kiinnitetty suurin mahdollinen huomio kasvavaan jalkaan, kyseessähän on pienokaisten jalat. Kokonaista 98 prosenttia haastatelluista lastenlääkäreistä ja ortopedeistä antaa Superfitin laadulle parhaan arvosanan. Kenkiä testataan säännöllisesti niin, että lapsesi voisi todella nauttia olostaan Superfit-kengissä. Tuotemerkissä on muun muassa käytetty paljon aikaa ja keskitytty siihen, että kengät hengittäisivät, koska lasten jalat hikoavat enemmän kuin aikuisten jalat. Kengät, jotka eivät poista tehokkaasti kosteutta, saavat aikaan sen, että jalat palelevat enemmän.

On tässä toki muitakin kuin vain lastenkenkiä. Tanskalainen tuotemerkki, Ilse Jacobsen, tekee useita korkeavartisia saappaita, jotka helpottavat elämää syys- tai talviauringossa. Tyylipuhtaalla suunnittelulla ja kestävillä materiaaleilla tyhdyt kengät sopivat yhtä hyvin kaupunkiin kuin myös maalle lehtien ja puiden sekaan.

Yhdistele talveksi

Yhdistele korkeat saappaasi kauniilla kapealahkeisilla farkuilla ja pitkällä, kauniilla päällystakilla - sitten olet valmis talveen. Jos pidät urheilullisemmasta muodista, niin silloin sopivat korkeavartiset saappaat, varsinkin talvisemmat mallit, täydellisesti yhteen paksun, ihanan talvitakin kanssa, esimerkiksi Nike tai Peak Performance -mallistosta. Ja säätieteilijöiden mukaan niitä tarvitaan: talvesta 2016 ennustetaan tulevan oikein kylmä, niin että tarvitset korkeavartisia, lämpimiä saappaitasi!

Vahvista pitoa Icebug-kengillä

Selvitäksesi talvesta 2016, sinun pitää tutustua Icebug-kenkiin. Icebug-kengissä ja saappaissa on erittäin hyvä pito. Icebug on nimittäin erikoistunut siihen ja niistä tulee paras ystäväsi, kun talven liukkaat muistuttavat itsestään. Yhtiö perustettiin Göteborgissa vuonna 2001 ja he ovat siitä lähtien panostaneet hyvään pitoon - sekä kesä- että talvikengissä. Monet kilpailijat, muun muassa Saarelta saarelle -kilpailuissa tai muissa Uintijuoksukilpailuissa arvostavat kenkiä niiden loistavan pidon vuoksi.

Tästä meidän korkeavartisten saappaiden valikoimastamme löydät yli 250 paria kenkiä. Tarkoittaako se sitä, että ehkä näistä löytyy sinun uusi talvisuosikkisi?

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
1293510 Erde
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ronja Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 9

530 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK