Naisten kengät netistä

|

Sivu 1 / 300

Kengät ovat naisten parhaat ystävät

Kenkäsi kertovat kukaolet, mistä tulet ja mihin olet menossa. Kengät ovat enemmän kuin vain asuste.Kengät kertovat tarinaa. Tarina voi kertoa tanssista kun haluat tehdä arjestasikevyemmän sneakereissä, tutkia metsää uusissa juoksukengissä, tehdä vaikutuksentöissä korkokengissä tai sulattaa sydämmet juhlakengissä bailuissa.Oikeanlaiset kengät kertovat fantastisia tarinoita. Muistoja, iloa, surua,ystäviä, juhlia ja uusia kasvoja. Kuumia kesäpäiviä Converseissa, syyskävelyjäClarkseissa. Tarina lumentäyteisistä Dr.Martenseista jotka lepäilevät eteisessäpitkän talvikävelyn jälkeen tai tapaaminen kevätlämmön ja asvaltin kanssa kunlumet ovat sulaneet.

Naisten kengistä ontullut isoin ilmiö muotialalla. Jos joku omistaa satoja kenkiä ei ole enääihmetyksen aihe, pikemminkin jotain fantastista. Surffailla tunteja hienoimmankenkäparin perään on jännittävää ja mukavaa puuhaa. Kokemus.

 

Kenkiä joita rakastaa

Footwayllä ymmärrämme sinua. Rakastammekenkiä yhtä paljon kuin sinäkin ja etsimme aina uusia kiehtovia kenkiä sinunjaloillesi. Ymmärrämme että kengätovat parasta mitä on olemassa ja että aina löytyy uusia joita ostaa jarakastaa. Kenkiä voi sovitella tunteja, lukea trendeistä sekä uusista malleistaja väreistä.

Kengätluo tyylin ja toimivat sinun eduksesi. Kengät ovat yksi tärkeimmistä asioistamitä vaatekaapistasi löytyy. Tiedät tunteen, uuden kenkälaatikon tuoksu,rapiseva paperin ääni ja ääni joka tulee kun kenkälaatikon avaa. Laatikostalöytyy uusi sinä. Uudet kauniit vaatteet jaloillesi. Mikään muu vaatekappale eiparanna tyyliäsi kuin kengät. Ne tuovat väriä persoonallisuuteeesi javirkistävät vanhempia vaatekappaleita ja antavat iloa sinunpersoonallisuuteesi. Footwayltä löytyy uusia naisten kenkiä. Meiltä löytyymalleja, värejä, merkkejä, tyylejä ja kenkiä joita voit vain kuvitella. Klikkaa sinun toiveesi kategorioihin ja anna jahdin alkaa. 

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

17966 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×