Kengät Netistä

32 osumaa

Muckboot-kengät on varustettu lyömättömillä ominaisuuksilla

Muckboot on saapas, joka on nimensä veroinen. Tämä pitkävartinen ”mutasaapas” on nimittäin kehitetty selviämään kaikkein kosteimmista ja loskaisimmista tilanteista siten, että varpaat pysyvät niissä takuulla suojassa ja lämpiminä. Muckboot on brändinä arvostettu ja laadukas kenkävalmistaja, jonka älykkäät innovaatiot tekevät sen kengistä ominaisuuksiltaan lyömättömiä. Kaikki lähti aikanaan liikkeelle 1990-luvulla saappaasta, josta haluttiin tehdä 100 % vedenpitävä. Tällä periaatteella valmistuvat yhä edelleen kaikki Muckboot-saaappaat. Perinteisestä kumisaapasmallista on kuitenkin liikuttu tyylikkäämmille vesille, ja tämän päivän Muckboot on jalkine, joka kestää katseet niin metsässä kuin kaupungin keskustassakin. Upeat karvavuoriset bootsit ovat sekä vedenpitävä ja lämmittävä että myös katseet puoleensa kääntävä hankinta, sillä karvavuori kääntyy upeasti ulos saappaan varresta. Toisin sanoen Muckboot on saapasvalmistaja, jolta löytyy jokaiselle jotakin, ja brändi valmistaa fiksuja saappaitaan niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Helppohoitoiset, vähään tyytyvät Muckboot-kengät

Muckboot valmistaa saappaansa pääosin kumista. Joissakin saappaissa on myös tekstiiliä tai nahkaa. Sekä saappaiden kumiset että tekstiiliosat pysyvät helposti puhtaina kostealla liinalla tahrat pois pyyhkien. Nahkaiset osat on hyvä käsitellä nahalle varta vasten suunnitellulla kyllästeaineella, joka pitää nahkaosat suojassa lialta ja vedeltä. Mutta koska Muckboot-saappaiden alaosa on valmistettu aina kumista, joka yltää joko nilkkaan asti tai ylemmäs, kosteudelle eniten alttiina oleva kengän osa on näin ollen suojattu mitä parhaimmin. Mallista riippuen Muckboot-saappaita on saatavilla niin karvavuorella kuin ilmankin, ja etenkin karvavuoriset kaverit kaipaavat säännöllistä tuuletusta. Pähkinänkuoressa voidaan sanoa, että tämän helppohoitoisempia saappaita saa todella hakea!

Muckboot-kengät – modernia, katseenkestävää muotoilua

Muckboot on yhtä kuin saapas, jonka ydinolemus perustuu jalkojen kuivina pitämiseen. Tämän ajatuksen ympärille on kuitenkin onnistuttu rakentamaan hyvin tyylikäs ilme, mikä saa ulkoilijan tyylin näyttämään erinomaisen hyvältä. Saappaiden hillityn tyylikkäät värit yhdistyvät helposti asuun kuin asuun, olipa päälläsi sitten tummat housut ja takki tai värien räiskettä loistavia vaatevalintoja. Mallistojen joukossa on toki saatavilla myös väriloistoa tuovia helmiä – saappaita, joiden avulla välität pirteyttä ja energiaa synkkiin sadepäiviin. Niin pitkä- kuin lyhyempivartinenkin Muckboot näyttää kaikkein parhaimmalta housujen päälle vedettynä. Olipa housuvalintanasi sitten hyvin istuvat farkut tai lämpöiset leggingsit, saappaiden uljas muotoilu pääsee esiin niiden varret housujen päälle vedettyinä. Tai jos asuusi kuuluu usein hame, nilkkapituiset saapikkaat ovat loistovalinta niihin päiviin, jolloin taivas näyttää repeävän.

Muckboot-kengät luotettavasti ja nopeasti Footwaylta

Footway on kokenut kenkien luottotoimittaja, joka loihtii uudet vedenkestävät saappaasi perille kotiisi nopeasti ja varmasti – vaikka ulkona sataisi pikku-ukkoja. Meiltä tilatessasi nautit reiluista tilausehdoista, minkä lisäksi apunasi on kätevä hakutyökalu, jolla suodatat esille vain sinulle relevantit hakutulokset, esimerkiksi kengän koon, värin tai kenkätyypin mukaan. Jos kenkien valinta tai toimitus herättää kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Wear
CHORE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK