Monitor Kengät Netistä

1 osumaa

Monitor kengät usean eri alan työtehtäviin

Monitor työkenkiä valmistetaan lukuisissa eri malleissa, aina tyylikkäästä tennarimallista upeisiin sandaaleihin ja tukeviin talvisaappaisiin. Tämä tarkoittaa, että Monitor pitää valikoimissaan jalkineita, jotka soveltuvat käytettäviksi erilaisissa työtehtävissä, useilla eri aloilla. Tämän ruotsalaisen tuotemerkin kengissä on useimmiten vahvistettu kärki ja jokainen malli valmistetaan sekä turvalliseksi että kestäväksi. Valitse omaan työhösi sopivat kengät jo tänään!

Turvalliset ja kestävät Monitor kengät

Monitor työkengät ja turvakengät tunnetaan erityisen laadukkaista, eri työtehtäviin suunnitelluista jalkineistaan, jotka suunnitellaan Ruotsissa lujalla ammattitaidolla. Monitor perustettiin vuonna 1907 ja alusta alkaen yritys on valmistanut ja myynyt työkenkiä eri aloille sopien. Monitor kengät ovat selvinneet useista tiukoista testeistä, joissa saadaan varmuus työkenkien turvallisuudesta ja kestävyydestä. Lisäksi Monitor työkenkien mukavuus tunnetaan laajalti eri aloilla.

Monitor kengät useille eri työaloille

Monitor työkenkiä valmistetaan useissa eri malleissa ja materiaaleissa moniin eri ammatteihin ja työtehtäviin sopien. Kenkämallista riippumatta jokainen Monitor jalkine on taatusti kestävä ja turvallinen laatujalkine. Ja mikä parasta, Monitor työkengät eivät vaadi erityistä hoitoa, vaan kestävät helposti sellaisinaan hyvin pitkään. Löydä juuri sinun työtehtäviisi sopivat työkengät meiltä Footwayltä ja liity tyytyväisiin Monitor-käyttäjiin.

Monitor kengät verkossa Footwayllä

Ovatko jalkasi yhä suojaamatta työtehtävissäsi? Tai ovatko vanhat työkenkäsi jo käyttöikänsä päässä? Mikäli vastasit kyllä, sinun on korkea aika tilata laadukkaat Monitor työkengät Footwayltä. Tilaa jo tänään nämä turvalliset ja kestävät jalkineet! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Julkaisuja aiheesta Monitor
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
Z9
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK