Mohedatoffeln, Kengät

146 osumaa

Moheda-avokkaat – Smålandista Pariisiin

Moheda-avokkaat olivat aikaisemmin kenkätyyppi, josta useimmat eivät koskaan olleet kuulleetkaan, mutta kun monet designerit ympäri maailman alkoivat esitellä puukenkiä ja muita retrokenkiä, Moheda-avokkaat tulivat takaisin ja saivat uutta puhtia! Erityyppisiä puukenkiä löytyy sekä korolla että alkuperäistyyliin mukavasti ilman korkoa. Yritys nimeltä Moheda valmistaa näitä puisia avokkaita, ja kun otetaan huomioon, että puolet tuotannosta myydään ulkomaille, ei ole epäilystäkään siitä, onko Moheda-avokkaat suosittuja myös Ruotsin ulkopuolella!

Kauniit ja helppokäyttöiset

Moheda-avokkaat ovat paljon mukavammat kuin yleisesti luullaan – on helppo yhdistää ne vanhanaikaisiin puukenkiin, mutta se on väärin. Moheda-avokkaat ovat moderneja kenkiä, eivätkä tunnu kömpelöiltä tai kankeilta. Voit valita useista eri väreistä ja kuvioista tai esimerkiksi korkeakorkoisen mallin, joka on helppo yhdistää farkkuihin tai yksinkertaiseen hameeseen, jos haluat retromman lookin. Asut sopivat niin arkeen kuin juhlaan! Kenkien ulkopohjassa on kumia puun päällä, joten niissä on helppoa kävellä.

Muodikas versio perinteisestä ruotsalaisesta

Puukenkiä on ollut Ruotsissa jo pitkään, ja ne ovat jopa niin tunnettuja ulkomailla että muut saattavat nauraa ajatukselle ruotsalaisista kömpelöissä puukengissään. Jopa Mobergin Maastamuuttajissa kerrotaan, kuinka Karl-Oskar vuoli omat kenkänsä, kun hän muutti USA:an. Sen ajan kengät olivat kankeita eivätkä kovin mukavia, mutta puukengät ovat kehittyneet paljon, ja tänä päivänä puukengät voivat olla yhtä mukavia kuin tohvelit! Siksi puukengistä on tullut trendikkäämpiä vasta viime vuosina, ja nyt niitä voi löytää useimmista liikkeistä.

Moheda-avokkaat Footwaylta

Footwaylla on monia eri Moheda-malleja, aina mukavista eri värisistä tohveleista korollisiin malleihin. Voit lukea muiden ostajien arvosteluja ja näin tutustua tuotteeseen paremmin ennen ostopäätöksen tekoa. Meiltä löydät myös saapasversiot, joissa on Mohedan uniikki tyyli, mutta jotka sopivat myös viileämpiin säihin ja useimpiin asuihin. Värivalikoima tekee sinun vaatteisiisi sopivan kenkäparin löytämisen helpoksi."

Julkaisuja aiheesta Mohedatoffeln
T
timpe -
T
Tarja Summa -
Näytä lisää julkaisuja
Emil Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lena
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Spagna Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Britta Sun
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

146 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK