Mod8 Kengät Netistä

0 osumaa

Lapsen jalkaan muotoutuvat Mod8 kengät

Voisiko suloisempaa kenkää olla olemassakaan? Mod8 kengät ovat yhtä tyylikkäitä kuin mukaviakin. Ranskalainen yritys valmistaa muodikkaita lasten kenkiään tytöille ja pojille. Useat erimalliset kengät, tennarit ja bootsit loputtoman herkullisessa väriskaalassaan varmistavat, että jokainen lapsi saa jalkaansa juuri omat suosikkinsa – ehdottoman mukavasti. Hemmottele lastasi näillä erittäin kestävillä ja jalkojen mukaan muotoutuvilla kengillä.

Mod8 kengät ranskalaista huippulaatua

Vuonna 1936 Marcel Maudouit perusti Mod8-yrityksen Ranskan Bordeauxiin huomattuaan, että markkinoilta löytyvät lasten kengät eivät olleet suunniteltu lainkaan lapsen jalan mukaisiksi, eivätkä lasten eläväiseen ja vaativaan elämäntyyliin sopiviksi. Mod8 kengät onkin valmistettu erityisen mukaviksi ja erinomaisesti lasten jalkoihin sopeutuviksi ja nämä ominaisuudet on todella huomattu ympäri maailman.

Vapaa-aikaan ja juhlaan Mod8 kengät pojille ja tytöille

Mod8 kengät sopivat tytöille ja pojille yhtä mainiosti niin vapaa-aikaan kuin myös kaikkein hienoimpiinkin tilaisuuksiin. Suurin osa Mod8 kengistä valmistetaan nahasta, joka on muidenkin kengissä käytettävien materiaalien lailla korkealaatuista ja ehdottoman mukavuuden tarjoavaa. Valitsitpa sitten lapsesi jalkaan tennarit, saappaat, bootsit tai muun kenkämallin, voit olla varma taatusta laadusta ja tinkimättömästä mukavuudesta.

Mod8 kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Mod8-kenkävalikoima näppärästi klikaten Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan tämän mukavampaa, kuin tilata tytön tai pojan tuleva suosikkikenkäpari vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi? Mod8 kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla mukavat, laadukkaan pehmeät kengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×