Kengät Netistä

40 osumaa

Pantofola d'Oro kengät - italialaista lenkkarimuotoilua parhaimmillaan

Näissä kengissä on nimensä mukaisesti juuri oikea ripaus "kultaista kosketusta". Italiassa vuosikymmenten kokemuksella suunnitellut Pantofola d'Oro kengät ovat lenkkikenkien aatelia. Niiden tyylikäs värimaailma ja trendikkäät kirjailut hivelevät käyttäjänsä silmää!

Paini- ja jalkapallokengistä arkikäyttäjän unelmaksi

Pantofola d'Oro kengät syntyivät Italiassa alun perin jo vuonna 1886, mutta ne saivat nimensä vasta 50-luvulla erään torinolaisen jalkapalloilijan todettua voitokkaan ottelun jälkeen, että kenkien pohjiin taitaa olla asennettu "kultanapit". Oro tarkoittaa italiaksi kultaa, ja se on jo pitkään ollut kenkämerkin legendaarisen laadun, elegantin suunnittelun ja italialaisuuden symboli. Alun perin painijoiden ja jalkapalloilijoiden suosiossa olleet urheilukengät ovat kehittyneet vuosikymmenten kuluessa ja ovatkin nykyisin kaikkien tyylitietoisten tallaajien suosiossa. Merkki panostaa italialaisuuteen, ja se näkyykin vahvasti myös jalkineiden ulkoasussa: vaakunat, kirjailut ja tekstit kertovat alkuperän olevan vahvasti saapasmaassa. Yli vuosisadan kokemus vapaa-ajankenkien valmistuksesta ei ole sattumaa: tunnet laadun ja tasokkaat materiaalit, kun sujautat nämä kengät jalkaasi.

Pantofola d'Oro kengät - rentoa tyyliä arkeen

Pantofola d'Oro tarjoaa laajan valikoiman huipputyylikkäitä vapaa-ajankenkiä, varsilenkkareita ja jalkapallokenkiä niin naisille, lapsille kuin miehillekin. Pantofola d'Oro jalkapallokengät ovat merkin kulttituote, sillä Pantofola d'Oro oli yli satavuotisen historiansa alkuaikoina erityisen tunnettu paini- ja jalkapallokenkien valmistajana. Ne kuuluvat edelleen vahvasti merkin tarjontaan - niiden tunnuksena yksinkertainen värimaailma ja laadukkaat materiaalit. Pantofola d'Oro Isabell -malli puolestaan on naisten suosikki, jota on saatavilla monissa eri väreissä - myös käärmekuosissa. Näin perinteisiin lenkkareihin on tuotu myös annos naisellista arvoituksellisuutta ja glamouria. Pantofola d'Orot sopivat loistavasti rentoon arkikäyttöön, sillä ne näyttävät eleganteilta niin shortsien, farkkujen kuin suorien housujen kanssa. Muistathan kääriä housulahkeet, jotta jalkineesi pääsisivät täydellisesti oikeuksiinsa!

Laadukas nahka kestää käytössä pitkään

Pantofola d'Oro kengät on valmistettu laatumateriaaleista koko tuotemerkin historian ajan. Italialaiseen kenkäsuunnitteluun kuuluvat olennaisena osana aidot materiaalit, kuten nahka ja mokka, eikä Pantofola d'Oro ole tässä poikkeus. Merkki panostaa elegantin suunnittelun lisäksi materiaalien korkealuokkaisuuteen ja kestävyyteen. Matalissa lenkkari- ja vapaa-ajankenkämalleissa nahka- tai mokkapinta on yhdistetty joustavaan ja käytössä miellyttävään kumipohjaan. Pitkävartisissa talvilenkkareissa on puolestaan käytetty myös lämmittäviä elementtejä, kuten karvakoristeita ja -vuorausta. Aitojen raaka-aineiden vuoksi kengät vaativat hyvää hoitoa: nahka- ja mokkamateriaalit kannattaa suojata ennen käyttöä kosteussuojasuihkeella. Nahkapinta kannattaa huoltaa värilankilla, tai vaaleiden kenkien ollessa kyseessä, värittömällä hoitoaineella. Mokkapinnan hoitamiseen sopii hyvin mokkasieni. Muistathan myös harjata kengistä pois lian ja ylimääräiset pölyn tarpeen tullen!

Pantofola d'Oro kengät netistä Footwayltä

Tutustu Footwayn laajaan valikoimaan ja osta Pantofola d'Oro kengät näppärästi netistä muutamalla hiiren napsautuksella. Nämä jalkineet tuovat taatusti tyyliä jokaiseen päivään, joten valitse vaikkapa muutama mieleisesi malli! Me tarjoamme ilmaisen ja nopean toimituksen sekä 180 päivän palautusoikeuden - kyllä, luit, oikein, voit miettiä kenkien sopivuutta ja palauttaa ne käyttämättöminä vielä kuuden kuukauden päästä! Kätevää, vai mitä? Käy siis ostoksille ja tilaa jalkinetyyliisi uutta potkua jo tänään!

All Ears All White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tail Sneaks White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jolie Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
PC2391-07
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

40 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK