Kengät Netistä

353 osumaa

Ikoninen Gant sekoittaa klassista ja modernia

Gant vangitsee klassisen muodin ja jättää siihen modernin jäljen. Esillä esimerkiksi amerikkalaisten opiskelijoiden joukossa, Gant on luonnollinen osa preppy-kautta ja ajanmukaista muotia.

Sekoitus rentoa amerikkalaista ja rentoa eurooppalaista on tuotemerkin ominaispiirre, joka syntyi 1980-luvulla yhteistyössä ruotsalaisten suunnittelijoiden kanssa. Gant tarjoaa kokonaisen vaatekokoelman naisille, miehille ja lapsille, mutta heillä on myös kenkämalliston sekä miehille että naisille – klassista eleganssia. Footway on kerännyt yhteen yli sata tyylikästä Gant-kenkäparia, jotta voit löytää mallin, jota rakastat.

Kaikki alkoi 1914

Gantin perusti vuonna 1949 Connecticutiin Bernard Gantmacher, laatu- ja tyylitietoinen paidanvalmistaja. Yrityksen siemenet kylvättiin kuitenkin jo vuosia aikaisemmin, vuonna 1914, kun Gantmacher saapui Manhattanille ja alkoi työskennellä kaulusten ompelijana pienessä tehtaassa. Vuodet vierivät, ja perheen perustamisen lisäksi hän perusti paitoja valmistavan yrityksen. 1960-luvulla amerikkalaiset opiskelijat alkoivat suosimaan Gantin klassista tyyliä. Nuoret opiskelijat pukivat Gant-vaatteensa uudella tavalla: he eivät käyttäneet solmiota ja jättivät ylimmän napin auki. Vaikka monet muut merkit valmistavat saman tyylisiä vaatteita, vain muutama yritys kilpaili Gantin nuoren, tyylikkään muodin kanssa.

Erilaiset tyylit – erilaiset kengät

Muodostumisesta ikoniksi miesten muodissa ei ollut pitkä matka kenkien valmistukseen, ja tänä päivänä Gant valmistaa kenkiä tietoisille asiantuntijoille, joilla on silmää klassiselle muodille. Laajasta valikoimasta löytyy kaikkea chelsea-nilkkureista ja saappaista urheilullisiin kenkiin ja tennareihin. Kyllä, Gant tekee paljon erityylisiä kenkiä, mutta aina klassiseen tyyliin. Kengät huokuvat eleganssia ja onnistuvat olemaan kiinnostavia myös modernissa mielessä. Tai kuten Ralph Lauren sanoi: ”Minä uskon tyyliin, en muotiin”.

Yhdistä Gant-kengät asuusi

Riippuen siitä, mitkä kengät valitset, useat eri asut toimivat erinomaisesti. Pari chelsea-nilkkureita sopii täydellisesti suorien farkkujen ja tyylikkään takin kanssa, kun taas pari urheilullisia tennareita sopii paremmin rennompaan tyyliin tehtävään asuun. Gantilta löydät myös monia naisten kenkiä. Malleja on sandaaleista, sekä korollisista että matalista, korkeavartisin nahkasaappaisiin, jotka ovat täydelliset pohjoisen talveen. Yhdistä saappaat lyhyeeseen, urheilulliseen talvitakkiin ja paksuun villahuiviin. Kesän lähestyessä asun täydentää pari värikkäitä Gant-tennareita tai helpot sandaalit. Yhdistä ne lyhyeeseen hameeseen tai vaaleisiin farkkuihin.

Gantin kengät netistä Footwaylta

Valitse yli 100 mallista Gantilta: kaikkea lämpimistä kengistä kesäisiin tennareihin. Footwaylla on aina nopea ja ilmainen toimitus, sekä ilmainen palautus ja 180 päivän avoin kauppa.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Aurora G29 White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hero G69 Marine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Krista Marine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

353 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK