Miesten Vagabond Kengät Netistä

62 osumaa

Tyylikkäät Vagabond kengät miehille Footwaylta

Tyylikkyys ja kestävyys kuvaavat miesten Vagabond-kenkiä. Kenkien muotoilu on klassinen ja aikaa kestävä. Pelkistettyjä muotoja täydentävät hienosti ajan hengen mukaiset yksityiskohdat, jotka tekevät Vagabondin kengistä erityiset. Vagabond seuraa trendejä ja osaa yhdistää uudet ideat perinteisiin muotoihin, onnistuen samalla pitämään miesten kenkämallinsa ajattomina. Yksityiskohdat, kuten soljet, brodeeraus ja tyylikkäät leikkaukset ovat Vagabondin tavaramerkkejä. Mikäli etsit ajattomia mutta samalla trendikkäitä kenkiä, silloin valintasi on ehdottomasti Vagabond. Vagabond käyttää kengissään laadukkaita materiaaleja ja niiden valinnassa ollaan huolellisia. Kun hankit parin Vagabond-kenkiä, voit olla varma, että kengät kestävät pitkään.

Miesten Vagabond kengät omien teiden kulkijoille

Vagabond tarkoittaa kulkuria tai kulkijaa. Ruotsalainen Vagabond onkin eräänlainen oman tiensä kulkija, joka kulkee valitsemaansa polkua vakaasti ja harkiten. Yrityksen periaatteisiin kuuluu kantaa vastuu omien kenkien tuotannon kaikista vaiheista. Materiaalit ja yhteistyökumppanit valitaan huolella ja yritys haluaa, että turvalliset työolosuhteet kuuluvat tuotantoprosessin kaikille työntekijöille. Nämä kaikki vaikuttavat siihen, että lopputuloksena syntyy laadukas ja pitkäaikainen kenkä, josta sinä kuluttajana voit nauttia pitkään. Vagabond-kengät suunnitellaan sinulle, sinun jokaiseen päivääsi, niin arkeen kuin juhlaankin.

Vagabond kengät osana miesten arkipäivää

Vagabond kengät tehdään kestämään käyttöä ja elämään mukana käyttäjänsä arkipäivässä. Upeasta kenkämallistosta löydät mukavat kävelykengät ja vapaa-ajan kengät arkeesi niin kesäksi kuin talveksikin. Vagabondilla on tyylikkäitä miesten kenkiä bisnes-lookin täydentäjiksi sekä ajattomia juhlakenkiä niin nuorille kuin varttuneemmillekin miehille. Juhlakengiksi, tyylikkäiksi vapaa-ajan kengiksi ja bisnes-kengiksi sopivia Vagabond-kenkiä löydät useita eri malleja eri väreissä, sekä nauhoin että soljin varustettuina. Chukka- ja chelsea-nilkkurien valikoimasta löydät tyylikkäitä miesten kenkiä, jotka sopivat niin suorien housujen kuin farkkujenkin kanssa. Vagabondin käyttämät kenkien materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä ja muotoilussa kunnioitetaan perinteistä pohjoismaalaista tyyliä, yhdistämällä siihen raikkaita tuulahduksia maailman trendeistä. Esimerkiksi mokkanahkaiset Vagabondin sneakerit näyttävät samalla kertaa ajattomilta kuin myös materiaalivalinnan ansiosta mokkaiset kengät ovat äärettömän muodikkaat. Hoida laadukkaita Vagabond-kenkiäsi säännöllisesti käyttämällä materiaalille soveltuvia hoitotuotteita ja näin Vagabond-kenkäsi säilyvät osana arkeasi vielä pitkään.

Tilaa miesten Vagabond kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Me Footwaylla haluamme, että kenkien ostaminen olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa. Siitä syystä tarjoammekin sinulle nopeat toimitukset sekä reilusti aikaa sovittaa kenkiä kotona. Emme veloita myöskään kengistäsi toimituskuluja ja mikäli tilaamasi kengät eivät sovikaan sinulle, etkä halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit myös palauttaa sen meille veloituksetta. Tutustu nyt laadukkaiden ja upeiden Vagabond-kenkien valikoimaamme ja valitse näiden loputtoman tyylikkäiden kenkien joukosta omat suosikkisi. Tee tilaus nopeasti ja kätevästi nettisivuillamme ja me toimitamme kengät sinulle ensi tilassa. Mikäli haluat kysyä jostain tuotteesta tai sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Sivu 1 / 2

62 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×