Sneakerit, Miehet

2 osumaa

Viking kengät miehille Footwaylta

Norjalainen Viking valmistaa laadukkaita pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia kenkiä ja saappaita jo lähes sadan vuoden kokemuksella. Viking-kumisaappaissa käytetään kestävää ja joustavaa luonnonkumia ja muista vedenkestävistä Viking-kengistä löydät erilaisia Gore-Tex tekniikoita, jotka tekevät kengistä vedenpitävät. Kun haluat kengät, joissa jalkasi pysyvät kuivina, on merkkisi silloin Viking. Vikingin talvimalleissa jalat pysyvät pakkasillakin kuivina ja lämpiminä, kengissä on kunnolliset pohjat ja niitä on miellyttävä käyttää. Tarvitsitpa sitten vaellukseen tai talviseen metsään soveltuvat kengät, peltotöissä pidettävät saappaat tai kaupungin kaduille sopivat kengät, Vikingiltä löydät nämä kaikki ja monia muita käytännöllisiä kenkämalleja!

Aktiivisten miesten Viking kengät valmistetaan rautaisella kokemuksella

Viking kengät sopivat erityisen hyvin patikointiin, marja- ja sienimetsään, erävaellukseen, metsästykseen ja kalastukseen. Viking panostaa erityisesti kenkien teknisiin ominaisuuksiin ja kehittää tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Mukana kehitystyössä on myös norjalainen alppihiihtäjä Kjetil Jansrud, joka taitaa lumen salat. Koviin pakkasiin Viking on kehittänyt erityiset Thermo Boots -saappaat, joiden Elastophan-tekniikka pitää jalat lämpiminä jopa 40 asteen pakkasella. Vikingin malleista muun muassa Icefighter kuuluu Vikingin Thermo Boots -sarjaan ja sopii hyvin talviseen metsästykseen tai vaikkapa talviurheilustadionille kisakatsomoon. Malli on koosta huolimatta kevyt ja sitä on mukava käyttää. Viking City -malliston kengät pitävät jalat Gore-Tex teknologian ansiosta kuivina kaupungin vilinässä ja kengät myös näyttävät hyvältä. Viking on valmistanut kenkiä jo vuodesta 1920 lähtien ja nykyisin, lähes sata vuotta myöhemmin, Viking on täysillä mukana kenkämaailman nopeassa kehityksessä ja kehittelee koko ajan uusia tuotteita uusimpia tekniikoita apunaan käyttäen.

Erityistä pitoa miesten kenkiin Viking UGC -pohjilla

Footwayn laajasta kenkävalikoimasta löydät lukuisia käytännöllisiä miesten Viking-kenkiä, jotka pitävät jalkasi kuivina kosteissa olosuhteissa. Kumisaappaat ovat perinteiset sadekelien kengät ja mikäli tarvitset saappaat, joissa on pitävä pohja, valitse silloin saapasmalli, joka on varustettu uuden teknologian Viking UGC -pohjilla. UGC-pohjien nimitys tulee sanoista Ultimate Grip Concept, mikä tarkoittaa erityistä pitoa kengissä. Pohjat on suunniteltu metsästystä ja vaeltamista pohjoismaisissa metsissä ja norjalaisissa vuoristomaisemissa ajatellen. Miesten Gore-Tex kengissä Gore-Tex kalvo suojaa kenkiä kastumiselta, pitäen kengät kuitenkin hengittävinä. Vikingin Gore-Tex Insulated Comfort -talvimalleissa vedenpitävyyden ja hengittävyyden lisäksi kengissä on myös talvella tärkeä lämmöneristys, joten jalat pysyvät lämpiminä pakkasillakin.

Tilaa miesten Viking kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Me Footwaylla tarjoamme reilun valikoiman miesten vedenpitäviä Viking-kenkiä ja kumisaappaita. Etsitpä sitten kaupungin sateisille tai sohjoisille kaduille sopivia kenkiä, saappaita koviin pakkasiin tai metsästykseen tai vaellukseen sopivia kenkiä, löydät sellaiset Viking-kenkien valikoimastamme. Löydettyäsi haluamasi kengät, klikkaa ne ostoskoriin ja jatka kassalle. Pian kengät ovat sinulla kotonasi sovitettavina ja lopullisen ostopäätöksen teet vasta sitten! Mikäli tahdot palauttaa tilaamasi tuotteen, käy se helposti ja veloituksetta. Toimitamme kengät aina toimituskuluitta ja mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai tuotteistamme, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Toivomme, että viihdyt kenkäostoksilla kanssamme!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
The 35 TX
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK