Sneakerit, Miehet

29 osumaa

Merrell – aktiivisen miehen kengät Footwaylta

Kun haluat hankkia itsellesi kengät, jotka sopivat vaeltamiseen, reppureissaamiseen tai juoksemiseen tai jos lajisi on Tough Mudder, tutustu silloin Footwayn Merrell-kenkävalikoimaan. Merrellin kenkämalleista löydät aktiiviliikkujalle sopivat kengät, joista löytyy eri lajeille tärkeitä ominaisuuksia. Merrellin vaelluskengistä löydät muun muassa vedenkestäviä ja hengittäviä malleja, joiden pohjien pito-ominaisuudet ovat erinomaiset. Merrell tarjoaa erilaisille juoksualustoille sopivia kenkiä ja sandaaleita sekä kenkiä, joita voit käyttää arjessa ihan joka päivä! Merrell-kenkien muotoilu on nykyaikaista ja sporttista. Käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kengät kestävät hyvin vaativaakin käyttöä.

Merrell-kenkiä miehille ja naisille jo vuodesta 1983

Merrellin taival alkoi 1980-luvun alussa, kun vaelluskenkiä kehittänyt ja valmistanut yhdysvaltalainen Randy Merrell päätyi yhteen suksivalmistaja Rossignolilla työskennelleiden Clark Matiksen ja John Schweizerin kanssa. Kolmikko perusti yrityksen ja ensimmäiset Merrell-tuotteet tulivat markkinoille vuonna 1983. Merrell tuli tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan ja toiminta kasvoi vauhdilla. Yritys myytiin vuonna 1987 Karhulle ja kymmenen vuotta myöhemmin Merrellin nykyinen omistaja Wolverine World Wide osti yrityksen. Merrell-kenkiä myydään nykyisin yli 150 maassa ja vuonna 2015 niitä myytiin lähes 700 miljoonan dollarin edestä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa kenkiä, jotka kestävät käyttöä, näyttävät hyviltä, ovat mukavat käyttää sekä sopivat monipuoliseen käyttöön. Merrellin tarkoitus on saada ihmiset ulos ja liikkumaan, eikä ainakaan oikeanlaisten kenkien puute saa olla tekosyynä sisällä pysymiseen!

Merrell kengät vaellukseen, reppureissaamiseen ja juoksemiseen

Ulkona tapahtuvat aktiviteetit tarvitsevat kunnon jalkineet. Tähän tarpeeseen Merrell vastaa useiden erilaisten vaelluskenkien, juoksukenkien ja vapaa-ajan kenkien muodossa. Merrell Trail Running -malleilla juokseminen vaihtelevassa maastossa on mielekästä, vaeltamiseen sopivat niin kunnon Merrell-sandaalit kuin Merrell-vaelluskengätkin ja Tough Mudder -harrastaminen sujuu helpommin Merrellin ja lajin harrastajien yhdessä kehittämillä kevyillä kengillä, jotka pitävät märälläkin alustalla, hengittävät ja poistavat kengistä mahdollisen veden. Merrell Barefoot -juoksukengät tuovat juoksuun tuntua paljailla jaloilla juoksemisesta ja Merrell FLEXconnect -pohjat sopivat juoksemiseen niin tasaisessa kuin vaativassakin maastossa. Arkikäyttöön Merrell-kenkiä saa niin tennareiden, sneakereiden kuin matalapohjaisten kävelykenkienkin muodossa. Arkikäytössä voit yhdistää Merrell-kenkiin vaikkapa farkut ja mukavan neulepaidan. Vaellusretkille valitset Merrell-kenkiin yhdistettävän vaatetuksen ajankohdan ja kohteen mukaan.

Tilaa miesten Merrell kengät helposti ja nopeasti Footwaylta

Me Footwaylla haluamme, että kenkien ostaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Siitä syystä tarjoammekin sinulle nopeat toimitukset sekä reilusti aikaa sovittaa kenkiä kotona. Emme veloita toimituskuluja ja mikäli et halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit myös palauttaa sen meille veloituksetta. Tutustu nyt miesten Merrell-kenkien valikoimaamme ja valitse laadukkaiden ja innovatiivisten kenkien joukosta omat suosikkisi. Tee tilaus nopeasti ja kätevästi nettisivuillamme ja me toimitamme Merrell kengät sinulle viiveettä. Ja jos tarvitset apua tuotteiden tai tilauksesi kanssa, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
The 35 TX
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK